Δίλημμα δουλειάς, δίλημμα ζωής
Χαιρετώ όλους στο forum κι εύχομαι να είστε ασφαλείς. Παιδιά έχω ανάγκη τι γνώμη σας γιατί πραγματικά έχω κολλήσει, είμαι σε ένα δίλημμα ανάμεσα σε δύο δουλειές και ουσιαστικά δύο πόλεις. Ας το δούμε συνολικά όσο πιο συνοπτικά μπορώ. Εδώ και τρία χρόνια ( όπου μετά από covid περνούσα τη χειρότερη μου συναισθηματικά φάση), ζω και εργάζομαι σε μια τρομερά μικρή επαρχιακή πόλη. Όλο αυτό το διάστημα δεν κατάφερα ( η οκ δεν ήθελα) να δημιουργήσω φιλίες, παρέες, οπότε κοινωνική ζωή στο μηδέν. Στη δουλειά, πάντα ένιωθα πως δεν αναγνωρίζεται το έργο μου, αν και πλέον έχω μάθει τη δουλειά και νιώθω ασφάλεια. Τα χρήματα πολύ καλά. Πάντα έλεγα πως δεν αντέχω θέλω να φύγω, τώρα μου έκατσε δουλειά στην πρωτεύουσα ( έχω ξαναζήσει) και πιάνω τον εαυτό μου να κολλάει και να μην ξέρει αν θέλει να πάει. Η δουλειά εκεί έχει επίσης πολύ καλά λεφτά και προοπτικές σταθερότητας αν και δεν είναι εύκολη. Αγχώνομαι πολύ με τα πρακτικά, νοίκια κλπ...αλλά περισσότερο απ'όλα το πως θα είναι η ζωή μου από δω και πέρα ( είμαι 30) και χαωνομαι. Αθήνα έχω πολλούς γνωστούς και φίλους βέβαια. Δεν ξέρω, θυμώνω με μένα που δεν μπορώ να αποφασίσω, η θεραπεύτρια μου λέει πως δυσκολεύομαι να συνδεθώ με τη χαρά και φοβάμαι την αλλαγή...δίκιο έχει θαρρώ. Για την ιστορία, το μέρος εδώ είναι κοντά σε ένα μέρος που με έχει στιγματίσει συναισθηματικά, οπότε θαρρώ κι αυτό σαν να με δένει. Τι λέτε παιδιά; Θέλω να ακούσω τις γνώμες σας, τι βλέπετε εδώ; Τι θα κάνατε εσείς;; Ανυπομονώ να ακούσω. Σας ευχαριστώ πολύ!