Originally Posted by
Dolphin74
Είμαι 50 χρονών.
Στα 40 μου περίπου χώρισα γιατί για πρώτη φορά στη ζωή μου αισθάνθηκα ερωτευμένος. Τιναξα τον γάμο μου και το σπιτικό μου με τα δυο μου μικρά παιδιά στον αέρα.
Όσο κι αν η λογική να με τραβούσε πίσω το συναίσθημα με εκτόξευε μπροστά. Έζησα πρωτόγνωρες καταστάσεις και τις καλύτερες στιγμές στη ζωή μου.
Όμως δεν ειναι όλα ρόδινα.
Είχα πολλές τύψεις και ενοχές για τα παιδιά μου και προσπαθούσα να τα βλέπω σχεδόν κάθε μέρα.
Πλέον αυτό έχει σταθεροποιηθεί. τα παιδιά πανε γυμνάσιο και εγώ πιστεύω οτι ειμαι κοντά στα παιδιά μου. Όμως εχω μέσα μου την πίκρα οτι εχω χάσει αρκετές στιγμές από την ζωή μου. Αυτο θα με στοιχειώνει πάντα.
Με τη γυναικα που ερωτεύτηκα είμαστε ακόμα μαζί αλλά υπάρχουν στιγμές που αναρωτιέμαι αν πρέπει να συνεχίσουμε η’ όχι.
Από την αρχη δεχόμουνα σφοδρή κριτική για το τρέξιμο στα παιδιά μου. Με θεωρούσε υπερβολικό.
Θελει αρκετές φορές να κλειστεί στο εαυτό της. Όταν θυμώνει με μένα κοβει καθε επικοινωνία. Εαν περάσεις από το σπίτι της απροειδοποίητα αντι για αγκαλιά τρως την πόρτα στα μούτρα.
Απαιτεί το χώρο της και δεν δέχεται καμία αμβισβητηση.
Δυστυχώς δεν ζούμε στο ίδιο σπιτι και δεν εχουμε την καθημερινότητα του ζευγαριού.
Δεν έχουμε κάτι κοινο, όπως λέει και η ίδια, να μας ενώνει.
Αισθανομαι οτι ίσως έχει βαρεθεί με τη σχεση. Ακόμα χειρότερα θεωρεί οτι κάθομαι στη δουλειά μου ενώ η ίδια στη δουλειά της ταλαιπωρείται πολύ. Κοινώς δε με θαυμάζει πλέον επαγγελματικά.
Πολλές φορές καταλαβαίνω ότι θα ηθελε κάποιον οικονομικά ευκατάστατο.
Έτσι προσπαθούσα με δωράκια, λουλουδια κτλ να γεμίσω κάτι που ίσως να μην εχει πάτο.
Φέτος κάναμε ενα ταξιδι στο εξωτερικό και παρόλο που τα περισσότερα χρήματα τα έβαλα εγώ στο τέλος μου την είπε που δεν της το έκανα δώρο. Εννοείται όλη την οργάνωση του ταξιδιού την εκανα εγώ.
Εν κατακλείδι αν και τον περισσότερο καιρό αισθάνομαι πολύ ομορφα και δυνατός σε βαθμό που να απολαμβάνω την μοναξιά στο σπιτι μου, ωστόσο όταν μαλώνουμε χάνω κάθε δύναμη μέσα μου και νιώθω πολύ αδύναμος.
Για παράδειγμα εάν το πρωί την ξυπνήσω όταν εργάζομαι και είναι γλυκιά απέναντι μου μετά η απόδοση μου απογειώνεται. Εάν είμαστε μαλωμένοι τότε είμαι ζωντανός νεκρός. Είμαι εθισμένος σε αυτήν.
Μεγαλώνω όμως και θέλω σταθερότητα στη ζωή μου. Δεν μου αρέσουν οι αλλαγές. Ακόμα όμως δεν έχω καταλάβει αν ειμαι τυχερός που έχω αυτήν τη γυναίκα η’ αν ζω σε μια τοξική σχέση.