Είναι η δεύτερη φορά που μετακινούμαι
σε άλλη πόλη. Τώρα όμως έχω και λίγη δύσπνοια και ζάλη. Και αγχώθηκα. Να γυρίσω πίσω στην πόλη μου ή να μείνω. Τι να κάνω; Μπορεί να μου απαντήσει κανείς άμεσα;
Printable View
Είναι η δεύτερη φορά που μετακινούμαι
σε άλλη πόλη. Τώρα όμως έχω και λίγη δύσπνοια και ζάλη. Και αγχώθηκα. Να γυρίσω πίσω στην πόλη μου ή να μείνω. Τι να κάνω; Μπορεί να μου απαντήσει κανείς άμεσα;
Να μεινεις. Στην αρχη θα ειναι δυσκολα μεχρι να συνηθισεις τη νεα κατασταση. Δωστου λιγες μερες.
δες που νιώθεις πιο ηρεμία σε πιο μερος πιο ανετα εισαι . δοκιμασετο δες που ειναι καλυτερα και καν αυτο που σε κανει να νιωθεις πιο οικία.
ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΜΕΣΑ.
Όχι δεν πήγα για να μείνω μέρες. Πήγα με την σύντροφό μου να συναντήσουμε κάτι φίλους και τα κατάφερα. Βγήκα για δεύτερη φορά μετά από έναν χρόνο εκτός πόλης από τότε που με έπιασε η αγχωδης διαταραχή. Ευχαριστώ τον george για την άμεση απάντηση αυτά τα δυο λόγια μου έδωσαν την αναγκαία ώθηση να πάρω την σωστή απόφαση και να μην το βάλω στα πόδια. Ευχαριστώ και όσους απάντησαν. Μάθημα για την συνέχεια. Μια ακόμη μικρή νίκη.
Μπράβο σου!! Τα κατάφερες!! Φυσικά και να μην το βάζεις και να μη το βάλεις ξανά στα πόδια!! Όλα θα πάνε καλά ένα μικρό βήμα τη φορά!! Θα τα καταφέρεις!!
Σε ευχαριστώ Elli. Ακριβώς! Οι θετικές εμπειρίες μας βοηθάνε. Αυτό που θα ήθελα εγώ να πω είναι πως ο δρόμος μπορεί να είναι λιγότερο ή περισσότερο μακρύς για όλους μας και να έχει σκαμπανεβάσματα αλλά είναι σημαντικό να εντοπίζουμε τα ίχνη βελτίωσης. Πώς ήμασταν πριν και πως είμαστε τώρα. Ψηλά το κεφάλι και χαμήλωμα όπου χρειάζεται :)