Μπέρδεμα που πρέπει άμεσα να λυθεί...
Η ιστορία είναι πολύ μεγάλη οπότε θα προσπαθήσω να την κάνω όσο πιο σύντομη μπορώ. Τα τελευταία σχεδόν 5 χρόνια είμαι σε σχέση με μια κοπέλα. Τα 2 συγκατοικούμε κιόλας. Με αυτή την κοπέλα ένιωσα τι σημαίνει πραγματική δυνατή αγάπη. Δεν το είχα ξανανιώσει αυτό. Όμως κάτι έλειπε. Η ένταση, το πάθος.
Και εδώ έρχονται τα μπερδέματα... Τρια χρόνια πριν, γνωρίζω μια άλλη μέσω κοινής παρέας. Ήταν και αυτή σε σχέση για χρόνια. Υπήρξε αμέσως χημεία. Τρελή χημεία. Στην αρχή υπέβοσκε ένα φλερτ λίγο με απόσταση, όμως αυτό βγήκε στην επιφάνεια. Και μου έβγαλε τρελά συναισθήματα έντασης, πάθους, έρωτα. Για κάμποσο καιρό τώρα βλεπόμαστε. Και οι δύο γνωρίζουμε ότι αυτό που γίνεται δεν είναι σωστό (όχι από την ιθικίστηκη άποψη, αλλά από την ουσιαστική για εμάς και τους άλλους ανθρώπους) όμως δε μπορέσαμε ποτέ να το ελέγξουμε.
Εκείνη πριν κάποιους μήνες χώρισε. Συνεχίσαμε να βρισκόμαστε. Ωστόσο εγώ ακόμα δεν έχω χωρίσει. Έχει μπει για τα καλά μέσα στο μυαλό μου. Όμως με δυσκολεύει πολύ. Και τι με δυσκολεύει; Ότι η κοπέλα που συγκατοικώ, έχοντας καταλάβει μάλλον τι συμβαίνει, μου εκφράζει υπέρμετρα την αγάπη της και αυτό εμένα με γονατίζει. Με γονατίζει πολύ. Και με γονατίζει περισσότερο γιατί κι εγώ την νιώθω αυτή την αγάπη. Και φοβάμαι ότι δύσκολα θα ξαναβρεθεί.
Θα ήθελα μια γνώμη. Σίγουρα δε τα έχω πει όλα, δε μπορούν να χωρέσουν σε ένα post. Οπότε ότι κενό υπάρχει θα συμπληρωθεί.