Originally Posted by
maryan248
Καλημέρα..
Η ιστορία έχει ως εξής: Πάω διακοπές στο νησί που μένει ένας φίλος του αγοριού της αδερφής μου, τον οποίο παραδόξως δεν εχω συναντήσει ποτε απο κοντα, γιατί τα τελευταία χρόνια ζει στο νησι. Η αδερφη μου και το αγορι της με ειχαν ενημερωσει για το οτι ειναι καλο παιδι, αλλα δεν κανει σχεσεις (δεν με ενοιαζε αυτο, διοτι κι εγω ουσα ελευθερη ηθελα κατι χαλαρο). Επίσης, είχαν αναφέρει και στον ιδιο ότι θα παω ωστε να βγουμε (ο μελλων γαμπρος μου του ειπε χαρακτηριστικά μεταξυ σοβαρου και αστειου ''χωσου'').
Φτάνω στο νησι με φιλες μου, παμε στο μαγαζι που εργάζεται και διαπιστώνω ότι δείχνει ενδιαφέρον να με γνωρίσει καλύτερα. Μην τα πολυλογω, οι επομενες 3 μερες κυλησαν με μηνυματα καθε πρωι απο τον ιδιο να με ρωταει αν θα βγουμε για ποτο ή αν θα παμε για μπανιο. Βγαιναμε σχεδον καθε βραδυ ολοι μαζι παρεα, ενω ο ιδιος με φλερταρε χωρις ωστοσο να προχωραει. Υπεθεσα (χωρις αυτο να σημαινει οτι ισχυει κιολας) οτι ηταν τυπικος γιατι σεβαστηκε την αδερφη μου και τον γαμπρο μου -κατι με το οποιο συμφωνησε και ο τελευταιος οταν του περιεγραψα το ολο στορι-, καθως και το γεγονος οτι με συναντησε πρωτη φορα.
Το προβλημα εχει ως εξης: θελω να του στειλω μηνυμα για να γινει παιχνιδι, αλλα δισταζω και δεν ξερω πώς να το ξεκινησω και αν ειναι ''σωστό''. Αν και θα ξαναέρθει επίσκεψη στην ΑΘηνα, δεν γνωριζω ακριβως το ποτε.
Κάθε συμβουλή καλοδεχούμενη.