Originally Posted by
Lenale
Ξανά Επέστρεψε παιδιά ο λεγαμενος ο Άραβας τελικά αυτό π λένε όλοι οι άντρες επιστρέφουν κάποια στιγμή ισχύει ήμουν στις διακοπές μ έστειλε τι κάνεις μου λείπεις συγνώμη και τα λοιπά του τα έχωσα και καλα μ κάνει νομιζα οτι σ αρεσε το ξυλο μετα αρχισε τα δικα του σαν teenager π ειναι γτ μόνο άντρας δεν είναι τον έστειλα γτ κατάντησε κουραστικο και ξεθωριασε κιόλας το ενδιαφέρον...τι 27 είμαι τι 30 πόσος με ενδιαφέρει εχω κουραστεί με το πολύ overthinking εχω καταλάβει οτι πρέπει να αφήσω τα πράγματα όπως είναι και απλά να απολαυσω το παρόν δυστυχώς έβαλα πολλά κιλά πάλι παμε πίσω τώρα πηρα 11 κιλα φέτος είμαι 91 οπότε καλύτερα να εστιάσω λιγο στην υγεία και οχι στον καθε άκυρο π δεν εχει θέση στο μέλλον μ...δεν ξέρω γτ πιστεύω καθε φορά ψάχνω κάτι δραματικό στην ζωη μ απλα να εχω με κάτι να ασχολούμαι και εχω ξεχάσει την ηρεμία των πραγμάτων αυτο κατάλαβα απο το ταξίδι μ στο Μπαλί κιόλας 3 εβδομάδες απλά βόλτες παραλία το κινητό κλεισμένο και να διαβάζω βιβλία εκει κατάλαβα την διαφορά λοιπόν...