Πόνοι στο στέρνο, ψυχοσωματικά
Καλησπέρα! Είμαι νέος στο φόρουμ και ήθελα να πω τον πόνο μου σε κάποιους που το καταλαβαίνουν πραγματικά πως είναι.
Εδώ και 6 μήνες έχω οξύς πόνους στο αριστερό στήθος, η στο κέντρο του στέρνου. Καμιά φορά πάει και στο δεξί στήθος, η κάτω από την μασχάλη.Happy traveler ένα πράγμα. Έκανα όλες τις πιθανές εξετάσεις για την καρδιά (υπέρηχο,τεστ κοπώσεως,μαγνητική, αξονική), γαστροσκόπηση σε γαστρεντερολόγο, μέχρι και μαγνητική θώρακα και σπονδυλικής με ορθοπεδικό. Όπως και σε άλλους εδώ μέσα, όλα ήταν καθαρά. Αυτή τη στιγμή, εδώ και 2 μήνες, κάνω συνεδρίες και με ψυχολόγο και με ψυχίατρο και λαμβάνω αγωγή με Remeron κάνα μήνα και για τις δύσκολες στιγμές Xanax. Έχω πειστεί ότι είναι ψυχοσωματικό, αλλά(και είναι μεγάλο αλλά), πέρσυ έκανα τοποθέτηση στεντ σε αρτηρία καρδιάς και από τότε, όλους τους πόνους τους αντέχω, εκτός αν με πιάσει στο αριστερό στήθος. Έχω πάει 4 φορές στα επείγοντα και άλλες τόσες στον καρδιολόγο μου και κάθε φορά, είναι το ίδιο αποτέλεσμα, όλα καλά. Αλλά λόγο πρωτοκόλλου, λόγο στεντ, πρέπει να μένω και μέσα για 24 ώρες. Πλέον απλά υπογράφω και φεύγω με δική μου ευθύνη, αλλά έχω κουραστεί και κουράζω και τους γύρω μου. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος κάτι παρόμοιο? Έχετε κάποια συμβουλή?