Originally Posted by
δελφίνι
Εγώ δουλεύω σε γνωστό νοσοκομείο της πόλης μου δημόσιο και έκανα τα χαρτιά μου μόνη μου για να περάσω εκεί. Επίσης μου ζήτησε και μια συμφοιτήτριά μου να της κάνω τα χαρτιά εκεί και της τα έκανα εγώ με την καλή μου την καρδιά γιατί αυτη δεν ξέρει τίποτα από υπολογιστές και τώρα έχουμε καταλήξει να δουλεύουμε μαζί . Η συμπεριφορά της όμως είναι κάπως σαν να με ανταγωνίζεται και σαν να θέλει να με "φάει" με το κοντό της το μυαλό : στις αρχές με έπαιρνε τηλέφωνο πολύ αργά την νύχτα για να με ρωτάει άσχετα πράγματα , έπειτα την ρωτούσα στην αρχή πως τα πας και με ρωτούσε και αυτή εσύ,{τι εγώ? είμαι 5 χρόνια στο νοσοκομείο} άλλες πάλι φορές προσπαθεί να με μειώσει μπροστά σε άλλους απευθύνεται στους άλλους και όχι σε μένα, και συνεχώς προσπαθεί να μου προκαλέσει ζήλια λέγοντάς μου για άλλες κοπέλες ότι είναι καλές στην δουλειά τους και συγκεκριμένα για κάποια Ν και της ρώτησα αν προτιμάει εμένα την Ν ή την Θ και απάντησε την Ν και έμεινα μαλάκας γιατί περίμενα ότι θα έλεγε εμένα όλες οι φίλες μου θα λέγανε εμένα σε μια τέτοια ερώτηση. Μήπως πρέπει να την διαγράψω από φίλη μου ή μήπως είμαι υπερβολική?
Επίσης έχω και μία ακόμη φίλη αυτή είναι από το χωριό και μιλάμε συνέχεια από τον υπολογιστή κάθε μέρα. Μου έλεγε ότι όταν έρθει στην πόλη μου θα με πάρει τηλέφωνο και θα κάνουμε βόλτες αλλά ήρθε και ούτε που με πήρε τηλέφωνο. ήρθε στην αδελφή της και αυτή λέω να την στείλω να πάρει τον μπούλο ποια η γνώμη σας?