Γνώμες για αγωγή διπολικής και αγχους
Καλησπέρα σε όλους είμαι καινούριο μέλος και σας γράφω γιατί έχω αγανακτήσει.ανηκω στους ασθενείς με διπολική διαταραχή τύπου τρία που σημαίνει ότι κάνω μανία περνοντας αντικαταθλιπτικά.περα από αυτό έχω ιδψ με φοβερό άγχος που μου κάνει την καθημερινότητα πολύ δύσκολη .η αγωγή μου είναι εσιταλοπραμη των 10 κάθε μεσημέρι ζυπρεξα των 15 το βράδυ και 2 μγ στεντον το πρωί.αυτη τη στιγμή είναι πολύ στα κάτω μου και νιώθω πως το αντικαταθλιπτικό έχει τερματίσει και παρακαλάω τον γιατρό μου να μου προσθέσει κάτι στην αγωγή αλλά δε το κάνει με τίποτα μάλλον γτ φοβάται μήπως ανεβάσω μανία.αλλα εγώ έχω τεράστιο θέμα δεν έχω όρεξη για τίποτα νιώθω ένα τεράστιο κενό τίποτα δε με ευχαριστεί και ειδικά έχω πρόβλημα με τη δουλειά όπου δε την παλεύω καθόλου θέλω απλά να παραιτηθώ και να μην κάνω τίποτα.μιλαμε για φοβερή ταλαιπωρία η δουλειά.αν αυτό είναι το φυσιολογικό δεν μου κάνει.ο γιατρός μου συνέστησε να κάνω πράγματα που θα μου φαιρνουν ανταμοιβή αλλά δεν έχω όρεξη να ξεκινήσω κάτι μόνος μου.αυτα από εμένα περιμένω γνώμες και να είστε όλοι καλά.