Εγώ Ορθόδοξος εκείνη Μάρτυρας του Ιεχωβα
Γεια σας. Είναι η πρώτη φορά που γράφω σε φόρουμ και γενικά ντρέπομαι παρα πολύ αλλά έχω φτάσει στο σημείο όπου πλέον χρειάζομαι βοήθεια. Γνωριστήκαμε στη δουλειά και είμαστε μαζί 1 χρόνο..Δεν ήταν μάρτυρας όλον αυτό το καιρό γιαυτο άλλωστε είχαμε κανονικά ερωτική επαφή μέναμε μαζί μετά από λίγο κλπ κλπ..και γενικά η σχέση μας παροτι είχε σκαμπανεβάσματα πάντα τα βρίσκαμε και δείχνουμε να νοιαζόμαστε πραγματικά ο ενας για τον άλλον..την περασμένη εβδομάδα και εντελως ξαφνικά μου ανακοίνωσε ότι λογω οικογενειακού προσώπου που της το έδειξε σε μικρότερη ηλικία αλλά και από παρότρυνση φιλικού της ζευγαριού στο παρόν αποφάσισε να γίνει μάρτυρας. Πως αυτό θα κάνει καλό στη ζωη της και πως για να είμαστε μαζί θα πρέπει να γίνω κι εγώ.. της είπα να μου δώσει χρόνο να δω κλπ ενώ ξεκάθαρα δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω γιατί καλώς η κακώς γνωρίζω κάποια πραγματα για αυτό και εγώ από δικό μου μακρινό συγγενικό πρόσωπο το οποίο μπήκε σε όλο αυτό άθελα του και χωρίς να το σκεφτεί περαιτέρω λογω έρωτα..γενικά εκείνη ειναι ένας άνθρωπος που αλλάζει εύκολα γνώμη αλλά και που απολαμβάνει τη ζωή και που νιώθω ότι δε θα αντέξει στην πίεση αυτού του δόγματος όμως σε όσες συζητήσεις και αν κάναμε δείχνει φανατική πλεον..πως θα μπορούσα να τη βοηθήσω να σκεφτεί καλύτερα και πιο καθαρά; Πως μπορείς να ξεκλειδώσεις το μυαλό κάποιου από όλη αυτή την πλύση εγκεφάλου που σου κάνουν; Δεν είμαι σωτήρας κανενός και αν θέλει να το κάνει προφανώς θα το κάνει και θα πάρει ο καθένας το δρόμο του αλλά επειδή έστω και λίγο ξερω ποια είναι και τα λόγια αυτά δεν είναι δικά της είναι απλά εμποτισμένα στο μυαλό της θέλω να βρω έστω και κάτι που θα τη βοηθήσει να δημιουργήσει και άλλες σκέψεις για αυτό που πάει να κάνει και αμφιβολίες γιατί τη δεδομένη στιγμή πάει με κλειστα ματια..σε μια εβδομάδα δεν αλλάζει ξαφνικά όλη σου η προσωπικότητα και η ζωή..ευχαριστώ για το χρόνο σας