-
Ζολοφτ
Καλημέρα αποφάσισα να ξεκινήσω την αγωγή που μου έχει δώσει ο γιατρός για διαταραχή πανικου και άγχος θανάτου αρχίζω με ζολοφτ 25 και λεξοτανιλ παράλληλα.. το θέμα μου είναι οι πρώτες 3 μέρες δεν είχα καμία παρενέργεια πέρα από λίγη ανησυχία και αγχώνομαι αφού οι πρώτες μέρες ήταν ήρεμες θα συνεχίσει έτσι η μπορεί να μου έρθουν αργότερα οι παρενέργειες?
-
Και εγώ είμαι 2η μέρα με μισο του μισου ζολοφτ τα ειχα πάρει και πριν 1 χρόνο κ έγινα καλά τώρα μου επανήλθαν όλα και τα ξαναρχίζω,εγώ έχω έντονη ζαλάδα και ανακατωσούρα κ δν μπορώ να φάω δεν ξέρω αν είναι απο το χάπι η το έντονο άγχος.
-
Ανακατοσουρα και ζαλαδα έχω αλλά τα είχα από πριν εγώ αυτά!!Το θέμα μου είναι υπάρχει περίπτωση μετά να μου τα σκάσει??η πέρασαν οι επικίνδυνες μέρες?
-
Δεν ειναι απιθανο να νιωσεις παρενεργειες αλλα μην φοβασαι θα ειναι μηδαμινες σε σχεση μ αυτο που περναμε..εγω εκανα 6 μηνες να συνελθω κ οταν πηγα στο 1,5 χαπι θελει υπομονη,εγω ενιωθα διαφορα κ η ψυχ μ ελεγε δεν ειναι παρενεργειες ειναι οτι δεν με εχει πιασει η αγωγη.εγω αυτες τις μερες ξυπναω αρχιζει ζαλαδα μ πιανει μετα σαν ταση λιολποθ.ανακατοσουρα πινω 0.25 ζαναξ καπως λιγο υποχωρουν το θεμα μ ειναι οτι δεν μπορω να φαω κ δν με παιρνει γιατι ειμαι αδυνατη.και το χειροτερο εχω καταλαβει οτι μια ζωη θα ειμαι με χαπια γιατι επανερχονται ολα.
-
Αυτό φοβάμαι ότι την Παρασκευή πάω από μισό χάπι σε ολόκληρο 50mg. Και το πρόβλημα μου είναι να είμαι οκ στη δουλειά!!τι να πω κουράγιο μακάρι να μας πιαδει η αγωγή!!
-
Εμενα πέρσυ με επιασε ημουν χαλια πηρα 1 μηνα αναρρωτικη απο δουλεια ημουν ταβλα στο κρεβατι απο χιλια δυο,μετα εμεινα εγκυος κ επρεπε να τα κοψω τωρα αφου γεννησα ολα επανηλθαν.
-
Τι εννοείς σε έπιασε?σε έπιασε έγινες καλά η σε έπιασε κ ήσουν χάλια από το χάπι?
-
Εγινα καλά δεν είχα ούτε κρίσεις πανικού ούτε ψυχοσωματικά.
-
Μακάρι να περάσουν ειλικρινά δεν παλεύεται...
-
Με εχει πιασει και μεγαλη φοβια μην εχω τιποτα στο κεφαλι που ζαλιζομαι και ανακατευομαι.
-
Από φοβίες σχετικά με την υγεία κ τον θάνατο εγώ άλλο τπτ γι αυτό αποφάσισα να τα ξεκινήσω!
-
Καλά εγώ τα έχω περάσει όλα.οτι ασθένεια υπάρχει
-
-
Εννοώ στο μυαλό μου έχω περάσει φάσεις από όλες τις ασθένειες.αστα .και να το πιστεύω ότι αυτό έχω ας πούμε σκλήρυνση και τσουπ για εξετάσεις.ειδικα με την καρδιά
-
Την καρδιά έχω κι εγώ πιο πολύ φόβο!!