Η προηγούμενη σχέση μου άφησε τραύμα
Εδώ και 3 χρόνια έχω καταλάβει ότι μου αρέσουν περισσότερο οι κοπελες. Σαν άνθρωπος είμαι πολύ κλειστή όσον αφορά τις σχέσεις, δηλαδή δεν δένομαι με κάποιον και δεν μπορώ να πιάσω εύκολα συναισθήματα . Πριν 2 χρονια ομως γνώρισα μια κοπέλα, με την οποία συνειδητοποίησα ότι ήμουν οντως ερωτευμένη, δεν έχω ξανανιώσει ποτέ κάτι τέτοιο για κανέναν στο παρελθόν.Για να μην πολυλογώ με την κοπέλα αυτή η σχέση κράτησε 1 χρόνο. Με το που χωρίσαμε ήμουν χαλια, ειχα διαγνωστεί με καταθληψη και ειχα τάσεις αυτοκτονίας. Αυτό μετά από 5 περιπου μήνες λύθηκε. Τώρα έχουν περάσει 8 μήνες, δεν με ενοχλεί πλέον όλο αυτό αλλά συνειδητοποίησα ότι δεν μπορώ να έχω συναισθήματα για κανέναν, είμαι τελείως αναίσθητη και κυριολεκτικά κοροϊδεύω κοπελες αφού δεν μπορώ να νιώσω τίποτα για αυτές. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι δεν θελω ποτέ να περάσω όσα πέρασα με την πρώην μου και να νιώσω όσα ένιωσα για αυτήν με κάποια άλλη. Και να θέλω δηλαδή, δεν μπορώ. Μου έχουν πει πολλές φορές ότι πρέπει να απευθυνθώ σε κάποιον ειδικό αλλά δεν ξέρω τι να κάνω. Μπορείτε να μου πείτε τη γνώμη σας ;