Παιδιά, καλησπέρα είμαι καινούργιο μέλος. Βεβαια εδω και καιρό παρακολουθώ τις σελίδες και τίς ιστορίες σας. Εγω αποφάσισα να πάω σε ψυχολόγο με την οποία ξεκίνησα ψυχοθεραπεία και η οποία μου είπε οτι έχω αγχώδη διαταραχή με στοιχεία καταθλιψης. Δε σας κρύβω οτι ανησύχησα και αγχώθηκα . Λέω δεν πας να παρεις και μια δευτερη γνώμη από ψυχίατρο? Πήγα ο οποιος μου τα παρουσίασε ολα βουνό. Μου είπε οτι η ζωή μου θα είναι δύσκολη, θα μείνω μόνη μου, θα με αφήσει ο αντρας μου, οτι πάσχώ από βαρία καταθλιπτική διαταραχή , από βαριά ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή οτι έχω διαταραχή φύλου και οτι είμαι και αλκοολική. Μου έγραψε φάρμακα και εξετάσεις αλλά δεν έκανα τίποτα από όλα αυτά γιατί δε μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη ο άνθρωπος.
Μετά από αυτό κατερρευσα για 2 μέρες αλλά συζητώντας το με τον εαυτό μου και μετους ανθρώπους που νιώθω κοντα μου συνήλθα. Μπορεί να ήταν και λάθος να πάρω δευτερη γνώμη.
Πάντως εγώ νιώθω οτι η ζωή μου ήταν καλύτερη πριν μάθω όλα αυτά. Είναι δυνατόν να τα έχω όλα αυτά και να έχω μια φυσιολογική ζωή κατα τα μάτια μου με κάποια σχετικά προβλήματα μεν αλλά όχι ανυπέρβλητα δε?
Την Τρίτη θα συνεχίσω την ψυχοθεραπεία μου ( ειχαμε σταματήσει για τον Αύγουστο λόγω διακοπών). έχω τη δουλειά μου στην οποία είμαι καλή , είμαι συνεπής στη ζώή μου. Έχω φιλούς και ενδιαφέροντα. Πως είναι δυνατόν να συμβαινουν αυτά ?
Αναρωτιέμαι και προβληματίζομαι πια. Σας ευχαιστώ που με διαβάσατε