Originally Posted by
Dora1982
Καλησπέρα σας. Διανύω μια περίοδο έντονων αλλαγών, ξαφνικών κυρίως και ενώ πίστευα πως κάποια θέματα είχαν ξεκαθαρίσει μέσα μου έρχεται μια στιγμή και να ξανά μπροστά μου.
Ταλαιπωρούμαι 3 μέρες τώρα με πιάσιμο στην πλάτη και τον αυχένα. Σχεδόν σε όλη τη πλάτη. Από το Σάββατο σχεδόν που έκανα το λάθος και έφαγα ένα πικάντικο φαγητό (ήξερα ότι θα με πείραζε) είχα έντονη δυσπεψία και καούρες πολλές. Πόνος στο στομάχι μεγάλος. Με λιτή διατροφή το περιόρισα κάπως. Και ξεκινάει το πιάσιμο στη πλάτη. Ένας πόνος σε όλη τη πλάτη. Και λέω «καρδιά, αυτό ήταν, ήρθε το τέλος μου». Το εκλογικεύω. Λεω στον εαυτό μου «40 χρονών είσαι, δεν πεθαίνουν έτσι οι άνθρωποι». Και την ώρα που ηρεμώ μαθαίνω για έναν άνθρωπο εδώ δίπλα που είχε πόνο στη μέση και στη πλάτη και ξαφνικά τέλος, πάρτον κάτω τον άνθρωπο, έμφραγμα. Και για ακόμη μια φορά ταυτίστηκα. Και είναι τόσο μεγάλη η ταύτιση που νομίζω πως η επόμενη θα είμαι εγώ. Ας με χαστουκίσει κάποιος επιτέλους!! Νόμιζα πως τα είχα ξεπεράσει όλα αυτά. Πως μπορώ να επανέλθω; Να κάνω επανεκκίνηση θέλω! 2 χρόνια κάνω ψυχοθεραπεία, πως μπορει να ξαναγυρίζει πίσω το μυαλό στα ίδια και στα ίδια;;;