Originally Posted by
Marilou
Καλημερα !
Θα μου επιτρεψεις να μοιραστω την δικη μου εμπειρια ... οταν μπηκα μεσα σε ολο αυτο ζητησα απο τον συζηγο μου να χωρισουμε ..Παντρεμενη πολλα χρονια με 2 παιδια χωρις κανεναν προβλημα στο γαμο μας μεχρι την στιγμη που βιωσα το ατύχημα μου και κατεληξα να ειμαι μεσα σε ολο αυτο ..
Δεν ηεθλα κανεναν ,καλα εγω δεν ηθελα και απο ντροπη γιατι ημουν καθηλωμενη σε ενα κρεαβατι και δεν δεχομαουν να με βλεπει κανεναν ετσι ,ανυμπορη οπως το θεωρουσα τοτε και φυσικα να με λυπουνται ...
Ειναι η φαση που δεν μπορεις να σκεφτεις το μαζι ,εχεις να παλεψεις με εσενα και με το θηρίο της καταθλιψης ..
Μεχρι να επανελθω εκανα πολλα πραγματα που σημερα πραγματικα δεν θα τα εκανα ποτε στην ζωη μου γιατι πλεον ξαναβρηκα τον παλιο μου εαυτο και ισως και καλυτερο θα ελεγα εφοσον η ψυχοθεραπεια με αλλαξε πολυ ! ...Αυτο το θηριο πραγματικα σε ευνουχιζει ,σε αλλαζει και ψαχνεις δεκανικια να πιαστεις ..
Σημερα ,αρκετα χρονια μετα λοιπον το μονο που εχω να πω οτι αν δεν εδειχνε κατανοηση-ανιδιοτελης αγαπη και απιστευτη υπομονη ο συζηγος ,αν δεν πλαισιωνόταν και ο ιδιος απο ψυχολογικη υποστηριξη για το πως θα διαχειριστει εμενα ,σημερα θα ημουν χωρισμενη και πραγματικα δυστηχισμενη γιατι θα ειχα χασει ενα αξιολογο συντροφο και π[ατερα απο διπλα μου !
Κοινός ?
Υπομονη και να εισαι διπλα της οπως εκεινη θελει.Να εισαι σιγουρος μέσο της αγωγης και της ψυχοθεραπειας θα δεις πραγματικα αν ολα αυτα που λεει τωρα τα εννοει ή μιλά " ο εαυτος της καταθλιψης" .Πολυ υπομονη και πραγματικα εφοσον λες οτι την αγαπας τωρα θα το δειξεις ,εφοσον δεν αγαπαμε μονο ενα ανθρωπο οταν ειναι καλα, μας δεχετε και μας δινει ωστε να δωσουμε και εμεις ,τον αγαπαμε και οταν νοσεί η ψυχουλα του και πρεπει να σεβαστουμε και το θελω του εκεινης της στιγμης .
Μην ψαχνεις λογικη στα γεγονοτα και στις πραξεις της εφοσον ζει σε να κοσμο απιστευτα τρομακτικο και μη διαχειρισιμο ως προς τον εαυτο ...
Καλή δυναμη και υπομονη γιατι πραγματικα ειναι δυσκολο !