Ερωτικό μπέρδεμα / παλιό απωθημένο
Είμαι (23χρ) 2 χρόνια σε μια σχέση με ένα πολύ καλό αγόρι (27χρ), το οποίο με αγαπάει πολύ κι όλα τα συναφή. Στον 1ο μας χρόνο έκανε κάτι βλακείες και και το ανακάλυψα μόνη μου. Ενώ στην αρχή τα αρνήθηκε όλα, εν τέλει παραδέχτηκε τα πάντα. Εγώ τότε είχα πληγωθεί πάρα πολύ καθώς τον είχα πολύ ψηλά κι έπεσε από τα μάτια μου. Ούτε περίμενα ότι θα μου έκανε κάτι τέτοιο. Μετά από πολύ κόπο τον συγχώρεσα, χωρίς βέβαια να ανακτήσω το 100% της εμπιστοσύνης που του είχα. Τώρα πλέον μπορώ να πω ότι είμαστε εντάξει, με εμένα μερικές φορές να με πιάνουν κάποιες κρίσεις ανασφάλειας, αλλά κατά τα άλλα είναι όλα καλά.
Αυτά για να καταλάβετε σε τι φάση είμαστε.
Πάμε σε μένα τώρα, όπου εγώ παλιά, είχα ένα τρελό απωθημένο (εγώ τότε 19 κι αυτός 27, άρα τώρα αυτός είναι 31) και μιλούσαμε για πολύ καιρό με έντονα συναισθήματα, αλλά λόγω του ότι μένει σε άλλη χώρα, είχαμε καταφέρει να βρεθούμε 2 φορές, χωρίς να γίνει κάτι σοβαρό μεταξύ μας μιας και τον απέτρεπε λίγο η ηλικία μου. Μετά αποφάσισα εγώ να προσπαθήσω να ξεκολλήσω από αυτόν, αφού είδα ότι είναι αδύνατον να συμβεί κάτι, γιατί είχα φάει γερό κόλλημα, και κάπως έτσι ανοίχτηκα περισσότερο και σιγά σιγά γνώρισα κι άλλο κόσμο - και κάπως έτσι γνώρισα και το αγόρι μου (το νυν αγόρι μου δεν ξέρει τίποτα για όλα αυτά).
Μιλούσαμε πλέον αραιά και που, κάθε γιορτή και γενέθλια και πάλι τότε μόνο τα βασικά.
Τώρα, επέστρεψε και θέλει να πάμε για ένα καφέ, ενώ εγώ του ξεκαθάρισα ότι είμαι σε σχέση κι αυτόν δεν τον πειράζει μιας και λέει ότι ένας καφές είναι μόνο. Από τότε που μου το πρότεινε μόνο αυτό σκέφτομαι έντονα και δεν ξέρω τι να κάνω.
Από την μια θα ήθελα να τον δω γιατί πραγματικά τον νοιάζομαι. Από την άλλη, φοβάμαι μην αφεθώ πολύ κοντά του και γίνουν κι άλλα πράγματα, γιατί έτσι όπως το νιώθω, υπάρχει ακόμα αυτή η αμοιβαία έλξη.
Δεν ξέρω τι να κάνω.. να πάω μπας και ηρεμήσει το είναι μου και να βάλω ένα οριστικό τέλος σε αυτό το απωθημένο ή να μην πάω γιατί θα είναι όλα χειρότερα μετά για όλους μας;