Καλησπέρα !! Έχω διάγνωση εδώ κ τρία χρόνια σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου!! Μέχρι τώρα είχα τα γνωστά συμπτώματα ....την Τετάρτη προς Πέμπτη ξημερώματα με ξύπνησε ένας τόσο δυνατός πόνος που ούτε στον χειρότερο εχθρό μου δν θα τον ευχομουν ποτέ.....
Πήγα νοσοκομείο γιατί νόμιζα είναι σκωληκοειδίτιδα!! Εξετάσεις σούπερ ,γυναικολογικά σούπερ ,crp ,λευκά ,αιματοκρίτης σούπερ ....
Ακτίνες κοιλιάς σούπερ
Όλη την άλλη μέρα είχα διάρροιες με αίμα ροζ ...
Προφανώς πήγα στον γιατρό μου κ ξεκίνησα ριφακολ κ σιλροτον γιατί έχω και παλινδρόμηση κ παίρνω και λαπραζολ ταυτόχρονα ... το ριφακολ τελείωσε χτες κ έχω ξεκινήσει προβιοτικα ...την άλλη εβδομάδα θα κάνω καλπροτεκτινη να δούμε αν υπάρχει κολίτιδα η Κρον ... ( ο γιατρός δν δίνει πάνω από 1% πιθανότητα λόγω τέλειας crp και λοιπων συμπτωμάτων) εγώ όμως....έχω φοβηθεί απειρααααα
Αρχικά δεν μπορώ να ξεπεράσω τονσοκ αυτού του απίστευτου πόνου που έζησα κ ας κράτησε μόνο 15λεπτα..ιδρωσα τόσο πολύ η μπλούζα μου έσταζε ...χάθηκα..σαν λιποθυμία ....
Το εχει πάθει κανείς σας; κ αν ναι ,το ξαναπαθατε;
Όλοι μου είπαν ότι κολικός εντέρου δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά όπως νεφρού κ χολής καθώς δεν υπάρχει κάποια πέτρα κλπ ..
Σκέφτηκα διάτρηση μην έχω κλπ κλπ
Ο γιατρός είπε ότι αυτά έχουν μαύρο αίμα ..εγώ είχα μόνο την επόμενη του νοσοκομείου ροζ ζωηρό κ σε μικρές ποσότητες ..σα να έσταζε από πληγή για αυτό κ ο γιατρός το δικαιολόγησε σαν πληγή απ' το έντερο χαμηλά ...
Ο πόνος κ η ενόχληση που έχω πάντα είναι από αρκετά χαμηλά ...
Πείτε μου τις εμπειρίες σας κ αν είναι αισιόδοξες ...
Υποφέρει το μυαλό ,μου ...φοβάμαι μην το ξαναπαθω,..ένιωσα ότι έτσι πεθαίνει ο άνθρωπος...