Ένα μήνυμα μπας και σώσω καποιον αφού δεν μπορώ εμενα
Από μικρός πάντα φοβόμουν ότι θα πάθω κάτι πολύ κακό δεν ξέρω γιατί αυτή η αίσθηση.Περασα άσχημα παιδικά χρόνια και ήταν ο λόγος που νοσησα από καταθλιψη στα 18 μου.Στα 19 μου νοσηησα από ψυχωση κάτι πρωτόγνωρο για μενα το οποίο πάει έφυγε.Τα χρόνια κυλούσαν ηρεμα ώσπου παθαίνω βαρβάτο επεισοδιο ως φοιτητής από μαύρο.Περασαν δύο χρόνια να συνέλθω ώσπου σκάει 3ο στο στρατό και με ξέκανε τελείως.Οι νοητικές μου λειτουργιες είναι χάλια έχω ξεχάσει της γνώσεις των τελευταίων ετών δεν συγκρατώ ούτε μπορώ να μάθω πράγματα έχω πρόβλημα κατανοησης και η νοημοσυνη μου έχει πέσει κατακόρυφα.Ετσι όπως τα λέω κάποιος θα σκεφτεί η ζωη του παιδιού αυτού τελείωσε.Και εγώ αυτό σκέφτομαι και βασανιζομαι ενάμιση χρόνο τώρα από καταθλιψη δίχως να μπορώ να κάνω κάτι να αντιστρέψω την κατάσταση.Το μυαλο μου έγινε σμπαραλια και εκεί που κάποτε στροφαρα τώρα βρέθηκα χαζός και με πρόβλημα στην ομιλια.Οι γιατροί δεν παραδέχονται ότι συμβαίνουν αυτά και ότι είναι στο μυαλο μου κοινώς δεν βγάζω άκρη έχω γυρίσει 3 μέχρι τώρα.Στα νέα παιδιά που τώρα ξεκινάει η ζωη τους έχω να πω μακριά από οποιαδήποτε ουσία ναρκωτικη διότι μπορεί να πάθεις ζημια εκεί που δε το περιμένεις όπως ψυχωση που έπαθα εγώ και να προσέχουν την υγεία τους γιατί δεν είναι δεδομένη όπως και τίποτε στη ζωή.Να είστε πάντα καλά!