εδώ και μέρες εσθανομε ένα πολύ περίεργο πόνο κοντά στο συκώτι σαν (κάψιμο)και πονοκεφάλους οπότε βάζω θερμόμετρο το βράδυ σχεδόν δέκατα πάντα πριν το καλοκαίρι έκανα εξετάσεις αίματος και κάποιες άλλες τα έχει νιώσει κανίς όλα αυτά τα συμπτώματα???
Printable View
εδώ και μέρες εσθανομε ένα πολύ περίεργο πόνο κοντά στο συκώτι σαν (κάψιμο)και πονοκεφάλους οπότε βάζω θερμόμετρο το βράδυ σχεδόν δέκατα πάντα πριν το καλοκαίρι έκανα εξετάσεις αίματος και κάποιες άλλες τα έχει νιώσει κανίς όλα αυτά τα συμπτώματα???
Εγώ όχι, αλλά αυτό το κανίς δε με αφήνει να ξεφύγω από το ποστ.
Γιατί δεν πας σε γιατρό; Τα πράγματα που περιγράφεις μπορεί να είναι φυσικά
ή της φαντασίας σου.
Όχι. Ακόμη κι εγώ που πίνω δεν έχω νιώσει τέτοια συμπτώματα που -θεωριτικά- μπορεί και να τα ένιωθα στο συκώτι. Να ελέγξεις τις τρανσαμινάσες σου, τον σκωληκοειδή και το νεφρό.
Θεωρώ οτι το συκώτι δεν πονάει γιατί πχ κ ο πατέρας μου που εχει προβλημα δεν ποναει.Μήπως είναι το έντερο σου γτ είχα πονέσει κ εγω αρκετά εκεί δεξιά και πήγα για εξετασεις κ δν ειχα κάτι,κάνε έναν υπέρηχο αν είναι άνω κάτω κοιλίας.
Κοίτα και τη χολή.
Έχω βάρος στην περιοχή του συκωτιού εδω και μερικά χρόνια. Μετά απο εξετάσεις και υπέρηχο ανω κοιλίας, βρήκαμε άμμο στη χολή και λίγο λίπος στο συκώτι. Αυτά παθαίνει κανεις με την καθιστική ζωή.
Θα πρότεινα πρώτο βήμα, επίσκεψη σε παθολογό και τις αντίστοιχες εξετάσεις. Και κινείσαι αναλόγως
ευχαριστώ πολύ παιδιά πήγα σε παθολόγο και μου είπε είναι το έντερο δεν είναι κάτι ανησυχητικό έτσι μου απάντησε εξετάσεις αίματος έκανα τον Αύγουστο και ουρον απλά ολα κομπλέ δόξα τον Θεό θα κάνω ένα υπέρηχο και (απλά μου βρήκε λίγα ακροαστικά)
αφήστε να πάνε έκοψα και μόνος μου το seroxat για κρίσις πανικού γιατί είχα ακούσει τα χειρότερα και το έζησα κιόλας