Δεν υπάρχει όρεξη για τίποτα...
Καλησπέρα και απο μένα.Με λένε Χάρη και είμαι 21 χρονών.Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν εχω όρεξη πλέον για τίποτα...Και αυτό άρχισε τον περασμένο Μάρτιο.Τον περσινο Μάη έδωσα πανελλήνιες(έδωσα 2 φορες) και πέρασα σε μια σχολή που την ήθελα πάντα..Πληροφορίκη Αθήνας.Γενικά ήμουν πολύ χαρούμενος.Πέρασα στο 2ο εξάμηνο δηλαδη άρχισα τον περασμένο μάρτιο.Απο Σεπτέμβρη βρήκα δουλειά σε μια εταιρεια με Η/Υ και δούλευα μέχρι τότε.Αφου σταματησα και άρχισα την σχολή ήμουν πολύ χαρουμενος αλλα μόλις ήρθαν οι διακοπές του Πάσχα όλα άλλαξαν.Έγινα πραγματικά πολύ τεμπέλης..Δεν είχα όρεξη ουτε στα μαθήματα να πηγαίνω με αποτελεσμα φυσικα να εχω αφησει τα μισα για την εξεταστικη του σεπτέμβρη.Δεν μπορώ να καταλαβω γιατι να συμβαινει αυτο.Τώρα την ερχόμενη τριτη αρχίζω και δεν εχω διαβασει σχεδον τιποτα, δεν εχω καθολου ορεξη.Το αντικειμενο γενικα το λατρευω αλλα δεν ξερω γιατι αλλαξα τοσο.Πραγματικα αισθανομαι οτι βρισκομαι σε αδιεξοδο,οσο και να προσπαθώ να συγκεντρωθώ δεν καταφέρνω τίποτα..Γενικα είμαι λιγο καταθληπτικος τυπος, με παιρνει πολυ ευκολα απο κάτω και απο αυτοπεποιθηση δεν παω καλα.