Καλησπερα σε ολους και ολες ,ειμαι ανασφαλιστος ,μπορω να παω σε ιδιωτες ψυχιατρους ; μπορουν να κανουν συνταγογραφηση σε εναν ανασφαλιστο η μονο σε κρατικες δομες; ευχαριστω πολυ
Printable View
Καλησπερα σε ολους και ολες ,ειμαι ανασφαλιστος ,μπορω να παω σε ιδιωτες ψυχιατρους ; μπορουν να κανουν συνταγογραφηση σε εναν ανασφαλιστο η μονο σε κρατικες δομες; ευχαριστω πολυ
Μπορούν να σου γράψουν συνταγή επί πληρωμή και τα φάρμακα θα τα πληρώσεις εσύ με 100% συμμετοχή!
χιλια ευχαριστω φιλε,μπορει δλδ ενας ανασφαλιστος να παει και σε παθολογο ιδιωτη αλλα χωρις συμμετοχη του κρατους;
δλδ μπορω να παω σε οποιον ιδιωτη γιατρο πχ παθολογο αλλα θα πληρωσω 100 % συμμετοχη
\
αν ο ιδιωτης ψυχιατρος μου πει να παρω ζαναξ ,θα μπορεσει να μου τα συνταγογραφησει και να το παρω κανονικα με δικα μου λεφτα;
Ο ιδιώτης θα σου δώσει μια χειρόγραφη συνταγή για το φαρμακείο και σε αυτή την περίπτωση θα πληρώσεις όλο το ποσό του φαρμάκου. Αν πάρεις όμως το χαρτί του ιδιώτη και πας σε ένα κέντρο υγείας θα στο γράψουν εφόσον δηλώσεις τον γιατρό του κέντρου υγείας ως προσωπικό γιατρό και θα πληρώσεις μόνο τη συμμετοχή. Αν έχεις δυσκολία να μετακινεισαι προς κρατική δομή μπορείς να κάνεις άυλη συνταγογράφηση οπότε ο προσωπικός γιατρός θα σου συνταγογραφει το φάρμακο χωρίς να πηγαίνεις εκεί. Θα πηγαίνεις κατευθείαν στο φαρμακείο με το μήνυμα στο κινητό σου.
nikos2 αυτο ειναι το κρατος μας δυστυχως
Niels ευχαριστω να εισαι παντα καλα
Τράβα σε δημοτικο ιατρειο να στα γραψουν. Θα πληρωσεις μονο συμμετοχη. Αν εισαι ανεργος δωρεαν τα γενοσημα ομως.