Καλησπέρα γράφω στο φόρουμ γιατί βρίσκομαι σε απόγνωση πριν μισό χρόνο διέκοψα την αγωγή μου με σιπραλεξ δυο χρόνια μετά γιατί έβαζα διαρκώς κιλά . Έπαιρνα και μισό ζαναξ τη μέρα και προσπαθούσα να το κόψω . Μέσα σε ένα μήνα είχα υποτροπή σε γενικευμένη αγχώδη διαταραχή και σταδιακά κατάθλιψη . Αναγκάστηκα ξανά άρχισα σιπραλεξ μέχρι υοτε ήταν το φάρμακο μου είχα δοκιμάσει με αποτυχίες αλλά 4-5 (αλλεργίες , αϋπνίες κ χειρότερα ). Αλλά αυτή τη φορά το κράτησα ένα μήνα χωρίς να πιάνει με άσχημες παρενέργειες δε μπορούσα και δόση να ανεβάσω με χτύπησε σε βαριά αϋπνία όποτε ο γιατρός μου το γύρισε σε τριτικο δεν έπιανε ούτε στον ύπνο αυτό και έφερε υπόταση το κόψαμε το ίδιο και το ρεμερον καθόλου υπνοσ Μου έδωσε λίγο σεροκουελ αλλά έπρεπε να παίρνω 50 γραμμάρια και άρχισα να έχω σπασμούς που μόλις το σταμάτησα σταμάτησαν . Έμεινα άυπνη δίχως χάπι μέχρι που αναγκάστηκα να έχω δυο γραμμάρια ζαναξ τη μέρα και μου έγραψε και ταβορ για ένα μήνα να λύσει το θέμα αϋπνίας θα το κόβαμε και θα προσπαθούσα δίχως χάπια αφού μου έιχε μείνει επιλογή μόνο το εφεξορ κ σεροξατ δίχως δοκιμή και τα αλλά είναι παλιάς γενιά τύπου αναφρανιλ η το νέο το μπριντελιξ Όταν λύθηκε η αϋπνία σε ένα μήνα πήγα για συμβουλή πως θα συνεχίσουμε στην μείωση ταβορ αλλά αντί αυτού με έπιασαν κλάματα και αποφασίσαμε να πάρω το εφεξορ . Έτσι συνέχισα 2γραμμ ταβορ για ύπνο 1,5γραμ ζαναξ τη μέρα και το εφεξορ το άντεξα εναμιση μήνα δοση75 με διέλυσε από αγχος αϋπνίες ένταση δυσκοιλιότητα με είχε τρελάνει στο αγχοσ και η δόση δεν έπιανε ούτε για πλάκα όποτε του ζητάω στον εναμιση μήνα να το βγάλουμε αφού δεν μπορούσα ούτε τουαλέτα να πάω δέκα μερες , το βγάζω και τώρα αποφάσισα να μη κάψω το τελευταίο χάπι το σεροξατ κ λόγω κιλών και για να ζήσω λίγο χωρίς αυτά και εκεί που νόμιζα ότι μπορώ μου βγαίνει ένα πρόβλημα υγείας όχι του θανατά αλλά αρκετό να επηρεάσει την ψυχολογία μου (χάπια , εξετάσεις χειρουργεία κλπ ). Όμως αντέχω ακομα διχωσ Αντικαταθλιπτικά .Το θέμα είναι πως να παλέψω τα ταβορ την μείωση και να τα βγάλω τώρα που ειμαι ακόμα στους 3-4 μήνες . Φοβάμαι αν τα κρατήσω σαν τα ζαναξ δε θα μπορώ να τα βγάλω πιάνουν ήδη λιγότερο .Με φοβίζει πολύ ξανά η αϋπνία και ένα ενδεχόμενο στερητικό σύνδρομο στην κατάσταση που ειμαι κ ποσό θα κρατήσει .Μου είπε να μειώνω μισό ταβορ ανά 2 βδομαδες δε ξέρω αν το καταφέρω γιατί ο ύπνος μου εχει διαταραχτεί .έχει βγάλει κανείς 2 γραμμάρια ταβορ μετά απο 3 μήνες χρήση ; Θα χρειαστεί πέρα από καμία αύξηση στο ζαναξ κ άλλο ηρεμιστικό / υπνωτικό για να αποφύγω τη στέρηση ; Έχω πελαγώσει πλέον . Μισό χρόνο πριν πετούσα και τώρα δεν μπορώ να επανέλθω .