Originally Posted by
giotaki_apost
Καλησπερα σας ειμαι 33 ετων εχω μια κορη ετων 13 και εχω σχεση εδω κ 7.5 χρονια με ενα παλικαρι το οπιο η κορη μου τον αποκαλει μπαμπα απο τα 6 χρονια της εφοσον δεν υπαρχει καμια επαφη με το βιολογικο της πατερα.Πριν μια εβδομαδα μου ειπε τελος οριστικα εκλεγε αλλα ηταν ανενδοτος λεγοντας μου οτι εχασε καθε εμπιστοσυνη επειδη μιλουσα με καπια ατομα στα media και ημουν λιγο ΄΄διαχυτικη΄΄παραπανω σημειωση ομως ποτε δε βρεθηκα με κανενα ουτε καν αλλξα τηλεφωνο συγκεκριμενα με 2 ατομα μιλουσα γνωστοι μου ηταν οχι αγνωστοι.Να μη μακρυγορω απο τοτε απο το Σαββατο 21/10/25 ερχεται ανα 2η μερα σπιτι μου να δει τη κορη μου εγω φροντιζω να λειπω εχει ακομα θξυμο στο προσωπο μου μιλαννε βαιμπερ μηνυματα την και τον λατρευει η κορη μου μας θλει μαζι ξανα αυτοσ οχι.Υποφερω μ τη κατασατση αυτη δεν ηταν το τοσο συνταρακτικο να τα διαλυσει ολα .Τι μπορω να κανω εξαρχης εχω εξαφανιστει απο παρεες στεκια και τηλ με εχει κανει αποκλησμο φυσικα ο ιδιος να σημειωσω οτι τωρα που δεν ημαστε μαζι εχει ερθει πιο κοντα στο παιδι και επισης της ειπε οτι η μαμα σου εγω δηλαδη καπια στιγμη θ κανει τη ζωη της με αλλον εγω δε θελω να σε χασω απο κορη και εκλαψε μπροστα στη κορη μου.Εχω φρικαρει ....Υπαρχει περιπτωση να γυρισει ετσι οπως τα ακουτε?Μη μου πειτε μονο να του μιλησω 2 φορεσ επιχειρησα λεγοντασ μου φυγε να μη σε βλεπω τελιοσαμε εχω γινει κοκκινο πανι.