Η Επικοινωνία μου με τη Διαχείριση αυτού του ψηφιακού τόπου.
(Θα σας παρακαλούσα χρήστες αν επιθυμείτε να καταθέσετε την άποψη σας να το κάνετε με σεβασμό και ευγένεια. Ή είμαστε πολιτισμένοι ή επιλέγουμε να είμαστε εχθροί χωρίς λόγο αφού όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε εκτός από τους κατέχοντες που φυσικά δεν βρίσκεται κανείς τους εδώ.)
Όταν ανακάλυψα την ύπαρξη αυτής της Πύλης χάρηκα πάρα πολύ και διάβασα πολλά καθώς και προσπάθησα να συνεισφέρω με απαντήσεις και άλλα. Δεύτερη μέρα ήδη συνειδητοποιώ πως δεν υπάρχουν και ούτε εφαρμόζονται στο ελάχιστο από πολλούς, η ευγένεια, η διάθεση να γίνει διάλογος, να υπάρξει εποικοδομητική επικοινωνία. Αντίθετα δεν υπάρχει κανένας έλεγχος αλλά ούτε και ποινή για τους ουκ ολίγους που με υπέρμετρο εγώ, αλαζονεία, αγένεια, υπεροψία, το μόνο που κάνουν είναι να το παίζουν ειδήμονες, να προσβάλουν και να μειώνουν με λέξεις και κατάρες που συναντάμε στο λιμάνι, εκείνους που τους θεωρούν υποδεέστερους και τους θεωρούν ανόητα μιάσματα. Είδα παρεμπιπτόντως πως στην αρχή είχατε εξαιρετικά μεγάλη επισκεψιμότητα ενώ τώρα είναι πενιχρή όσο το και ήθος αλά καρτ που νομίζει πως εδώ αυτοί κατέχουν αυτόνομα και παρουσιάζονται σαν να είναι οι επιστήμονες αλλά και οι τσιφλικάδες του τόπου τούτου διώχνοντας σοβαρά άτομα και υποβιβάζοντας αβυσσαλέα το επίπεδο που αντιπροσωπεύει αυτή η προσπάθεια που κάνατε εσείς οι γονείς του. Απέναντι στην αμφίβολη ποσότητα θα πρότεινα μετρημένη ποιότητα. Τώρα πείτε μου. Τι θα μου προτείνατε να κάνω; Να φύγω ή αν μείνω για ποιο λόγο να μείνω. Να τρώω όλο αυτό τον τοξικό εμετό του κόμπλεξ και του υπέρμετρου εγωισμού'; .