Με περίεργο άγχος και παλμούς
Καλησπέρα σε όλους γράφος αυτό το Φόρουμ πολλά χρόνια όσοι με θυμάστε πάντα έγγραφα για τις έκτακτες τις οποίες με έχουν εγκαταλείψει αλήθεια είναι γιατί δεν της πολυ δίνω σημασία και δεν τις φοβάμαι ήμουνα χαρούμενος ότι βρήκα τον παλιό μου εαυτό αλλά το θέμα είναι ότι τώρα έχω κολλήσει τους παλμούς μου σε ηρεμία μερικές φορές έχω 75 παλμός μπορεί και 68 τις περισσότερες φορές είμαι περίπου στο 80 με 85 και αυτό με κάνουν ήσυχο έχω εμμονή συνέχεια να τους τσεκάρω φοβάμαι ότι θα Πεθάνω και ότι κουράζω την καρδιά μου κάθε φορά που τελειώνω την προπόνηση είπα λαίμαργου να πέσουνε γιατί δεν έχω και την τέλεια τρομερή φυσική κατάσταση το θέμα είναι ότι και εγώ τους δυσκολεύω ακόμα πιο πολύ να πέσουνε γιατί έχω το μυαλό μου προσκολλημένο πάνω τους για το πότε θα πέσουν κι αυτό μου δημιουργεί ένα άγχος που μπορεί να με αφήσει για ύπνο όλη νύχτα δεν ξέρω τι να κάνω πραγματικά πολύ φοβάμαι ότι ενώ έχω μια πάρα πολύ γερή καρδιά είμαι 28 χρονών και θεωρώ ότι μέχρι 35 σίγουρα θα σου κάνει ζημιά ή μπορεί και νομίζω δεν ξέρω τι να κάνω παιδιά