Ήμουν στο αυτοκίνητο και Ζαλίστηκα και τωρα που ήρθα σπίτι αισθάνομαι ακόμα ζαλάδα... Και νιώθω και αστάθεια και ναυτία... Αγχωθηκα πολυ ότι θα λυποθιμησω παιδιά...αμαν πια κάθε μέρα ένας ατελείωτος αγώνας ????????????
Ήμουν στο αυτοκίνητο και Ζαλίστηκα και τωρα που ήρθα σπίτι αισθάνομαι ακόμα ζαλάδα... Και νιώθω και αστάθεια και ναυτία... Αγχωθηκα πολυ ότι θα λυποθιμησω παιδιά...αμαν πια κάθε μέρα ένας ατελείωτος αγώνας ????????????
Μήπως να μιλήσεις με κάποιον γιατρό; Μπορεί να τα κάνει και το άγχος αυτά, αλλά ένας ειδικός θα σε βοηθήσει καλύτερα. Ξάπλωσες?
Έχω παρατήσει πως όταν βλέπω τις υποχρεώσεις μου μαζεμένες ή τα προβλήματα μου τότε με καταβάλει πολύ άγχος. Με έχει βοηθήσει το να τα βάζω, όσο γίνεται, σε· σειρά.. Ποιο είναι πιο επείγον να γίνει; Με αυτό θα ασχοληθώ και μετά με τα άλλα. Όταν τα βλέπουμε μαζεμένα, νομίζουμε ότι έχουμε ένα βουνό μπροστά μας και τρομαζουμε. Όταν όμως τα χωρίσουμε σε μικρά μικρά, τα πράγματα κυλάνε λίγο καλύτερα. Δεν ξέρω τι ακριβώς έχεις αυτή την περίοδο και αν θα σε βοηθήσει αυτό που ειπα. Τώρα είσαι καλύτερα;
Κλασσικά τώρα μου μπαίνουν σκέψεις μήπως είναι κάτι σοβαρό και έχω αγχωθεί πολυ για χιλιοστη φορά σήμερα.... ������
Καλημέρα. Αφού ξέρεις ότι έχεις αρκετό άγχος για όλα αυτά που έχεις να κάνεις, γιατί βασανίζεσαι με άσχημες σκέψεις; Τι έχεις να κάνεις σήμερα; Έχεις γεμίσει κάπως την μέρα σου για να μην σκέφτεσαι;