Καλησπερα λόγω συνεχούς άγχους οι μύες μου σφίγγονται συνεχεια και ως αποτέλεσμα εχω έντονους πόνους συνεχόμενους. Το εχει παθει κανεις;;μου ειπαν να παρω Minitran να ηρεμήσουν οι πόνοι μου.,.
Printable View
Καλησπερα λόγω συνεχούς άγχους οι μύες μου σφίγγονται συνεχεια και ως αποτέλεσμα εχω έντονους πόνους συνεχόμενους. Το εχει παθει κανεις;;μου ειπαν να παρω Minitran να ηρεμήσουν οι πόνοι μου.,.
Όταν λες σου το έδωσαν ποιοι σου το έδωσαν?
Πηγα σε ψυχίατρο και μου το έγραψε.
A ok.καλο το μινιτραν αλλά εμένα ήθελε και δεύτερο αντικαταθλιπτικο γιατί μόνο του δε με έπιανε στο 100%.δε σου έδωσε και ηρεμιστικό μαζί?
Ειναι ενα παλιο αντικαταθλιπτικο που βοηθαει κ στους πονους. Εμενα με βοηθαει... να ξερεις οτι φερνει λιγο υπνηλια οποτε καλυτερα να το παρεις βραδυ. ποια δοσολογια σου ειπε?
Η κολλητή μου το παίρνει αλλά προκαλεί υπνηλία οπότε το παίρνει βράδυ ...είναι φοβερό χάπι....κανει δουλειά...έχει γίνει άλλως άνθρωπος
Minitran και neurotin μου εδωσαν..
Παίρνω και εγώ το minitran έχω αγχωδη διαταραχή κρισεις άγχους κλπ παίρνω το βράδυ 4-10 το παίρνω περίπου 3 εβδομάδες έχω δει διαφορά αλλά έχω ακόμα κάποιες κρισεις άγχους ταχυπαλμιες και όταν ξεκινάνε θέλω να φύγω από τον χώρο που βρίσκομαι.. οποίο το έχουν πάρει τι άποψη έχουν κάνει δουλειά?
ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΕΓΩ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ 2-10 ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ ΑΠΟ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΛΑ. ΙΣΩς ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ. ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ