Δεν ξέρω πως να το περιγράψω.
Γεια σας σε όλους παιδιά δεν ξέρω τι παθαίνω + πως γίνεται αυτό και ώρες ώρες φοβάμαι ότι απλά θα μου στρίψει το μυαλό και ότι δεν θα ξανά είμαι ποτέ καλά τον τελευταίο καιρό οπότε πάω προπόνηση γενικά κατά τη διάρκεια την προπόνησης με αγχώνει που νιώθω τους παλμούς μου το ξέρω ότι ακούγεται τρελό αλλά και στην προπόνηση και μετά την προπόνηση με αγχώνει τόσο πολύ που τους νιώθω με κρατάει σε τόσο ένταση που αναπνέω μηχανικά Ανάλογα με τους παλμούς το μυαλό μου εστιάζει αυτόματα εκεί και ακόμα και όταν είμαι σπίτι μόνο γι’ αυτό το λόγο μπορεί παλμοί μου να αρχίσουν να πέφτουν πάρα πολύ αργά Μίλησα με τον καρδιολόγο νοητά μου είπε ότι δεν είναι θέμα ακόμα και 85-88 παλμούς να έχω Αλλά μου δημιουργείται ένα άγχος δηλαδή αγχώνομαι για ποιο λόγο έχω άγχος γι’ αυτό το πράγμα αγχώνομαι που το μυαλό μου εστιάζει στην ανάσα μου και στους παλμούς μου και είναι κολλημένο εκεί μπορεί για λίγο καιρό να με πολύ καλά και να αναρωτιέται αυτός μου αν είναι όντως καλά και μετά αυτό να επιστρέφει δεν ξέρω τι να κάνω είναι τρελό είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο εννοείται και εγώ προσπαθώ να έχω τον έλεγχο της Άννας μου των παλμών μου γενικά θα τρελαθώ υπάρχουν νύχτες τις οποίες μπορεί να μην κοιμάμαι καν Δεν ξέρω πραγματικά