Καλησπέρα σας. Συγνωμη προκαταβολικά για το μεγάλο μήνυμα που θα γράψω. Αλλά έχω τόσο ανάγκη να μιλήσω κάπου ανώνυμα. Νιώθω ότι πνιγομαι ότι βουλιάζω κάπου χωρίς να μπορώ να το σταματήσω.
Είμαι παντρεμένος εδώ κ κάποια χρόνια κ έχω ένα παιδί. Με την γυναίκα μου από τότε που ήρθε το παιδί ξεκίνησε η κατηφόρα. Αν και δεν ήμουν φουλ ερωτευμένος κλπ αλλά τα βρίσκαμε αλλά μετά το παιδί σιγά σιγά ξεκίνησαν τσακωμοί κύριος από την μεριά της. Είχε και έχει πολλά νεύρα γενικώς έχουν γίνει πολλά όλα αυτά τα χρόνια δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Εγώ είχα τεράστια υπομονή και πάντα προσπαθούσα να υπάρχει ισορροπία αλλά σιγά σιγά έχανα το κουράγιο. Και έτσι φτάσαμε στο τώρα. Το τώρα για μένα είναι να είμαι τελείως ξενερωμενος δεν έχω άλλη δύναμη. Και ότι με κρατάει είναι το παιδί.δεν ξέρω τι να κάνω αν χωρίσω θα χάσω το παιδί και δεν ξέρω αν μπορώ να το αντέξω αυτό.ολα αυτά με απασχολούν έντονα τον τελευταίο καιρό με πολύ κακή ψυχολογία ,έτυχε λοιπόν να γνωρίσω ένα παιδί δεν τον γνωρίζω από κοντά αλλά μιλάμε δυκτιακα κάνουμε καλή παρέα και ξεχνιέμαι λίγο. Όλο αυτό όμως άρχισε να μου βγάζει κάτι που πραγματικά δεν το περίμενα, να βγαίνουν κάποια συναισθήματα που με έχουν προβληματίσει πάρα πολύ. Τι συμβαίνει ρε γμτ δεν ξέρω. Βλέπω τον εαυτό μου συχνά να κάνει το εξής να βλέπω αν έχει στείλει μύνημα. Που αυτό το έκανα όταν είχα κοπέλα κλπ. Δεν ξέρω... Αλήθεια.. τα βάζω και με τον εαυτό μου τα βάζω με την κατάσταση που ζω και να σκέφτομαι συνέχεια τι συμβαίνει τώρα και τι πρέπει να κάνω,δεν ξέρω αλήθεια δεν ξέρω... Συγνώμη αν κούρασα αλλά plz μην με πάρετε από τα μούτρα. Ευχαριστώ που με διαβάσατε.
https://youtu.be/eE-b3hvosAE?si=8H6KRgZd5dme5x3P