Καλησπέρα και από δω....
Δεν ήξερα που να ανοίξω αυτό το θέμα καθώς είναι ελαφρώς περίπλοκο......αλλά επειδή σίγουρα σχετίζεται το άγχος με αυτό κατέληξα να το ανοίξω εδώ.....
Που λέτε.....μου συμβαίνει κάτι ιδιαίτερο μαζί με όλα τα υπόλοιπα που έχω περιγράψει κατά καιρούς και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας για να δω αν το παθαίνει και κανένας άλλος....
Όταν λοιπόν είμαι με κάποιον άνθρωπο που τον βλέπω ερωτικά ή σχετίζομαι ερωτικά μαζί του, δε μπορώ να φάω !!!! Δηλαδή μπορεί να μην έχω φάει όλη μέρα, να πεθαίνω από την πείνα και να βρεθώ με τον εκάστοτε ερωτικό σύντροφο και να μου πει πάμε να φάμε και απλά το στομάχι μου κλείνει κι αγχώνομαι και προσπαθώ με κάθε τρόπο να το αποφύγω!
αυτό συμβαίνει συνήθως στο αρχικό διάστημα που δεν ξέρω ακόμα καλά τον άλλο... αλλά όταν λέω αρχικό ενοοώ και μήνες!
Το στομάχι γενικά το χω πρόβλημα και με τις κρίσεις πανικού και δε μπορώ να φάω όταν με πιάνουνε αλλά αυτό που περιγράφω είναι ψιλοανεξάρτητο.... σα φοβία να φάω μαζί με τον ερωτικό μου σύντροφο...
το έχουμε ψιλοαναλύσει βέβαια και με τον ψυχαναλυτή μου αυτό το φαινόμενο αλλά δεν έχουμε ακόμα βρει τελείως την άκρη γιατι εμπλέκονται πολλά μέσα....
Αλλά έτσι ήθελα να το πω και σ εσάς να ακούσω και τη δική σας γνώμη ή αν το παθαίνει και κανένας άλλος..... αυτά!