Ποσό άσχημος μπορεί να είμαι;
Καλησπέρα. Αυτό το κείμενο δεν είναι κάτι που κάνω συνήθως, αλλά έχω φτάσει σε ένα σημείο που πραγματικά δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Η ερώτηση αναφέρεται στον τίτλο. Για να σας διαφωτισω έστω λίγο, είμαι 19 ετών, πάω για 20. Μόνο μια φορά στην ζωή μου είχα σχέση, όταν ήμουν 15 χρόνων με μια κοπέλα που εν τέλη μου τα φόρεσε με τον πρώην της, και δεν την αδικώ καθόλου. Πριν από αυτήν και μετά από αυτήν, δεν έχει υπάρξει ούτε μια στιγμή να μιλάω με οποιαδήποτε κοπέλα, ποσό μάλλον να βρίσκομαι σε σχέση. Η μόνη εξήγηση είναι μια, ότι είμαι άσχημος. Κάθε φορά που λέω σε οποιονδήποτε φίλο μου ότι είμαι άσχημος, η απάντηση είναι ότι είμαι μια χαρά και δεν είμαι κλπ κλπ, πράγμα που σιχαίνομαι να ακούω και γιαυτο η απάντηση μου κάθε φορά είναι προτιμώ σαν φίλοι μου που είστε να μου λέτε την αλήθεια, και ότι αν όντως δεν ήμουν άσχημος δεν θα ήταν τόσο κενή από το θηλυκό φύλο η ζωή μου. Η αλήθεια είναι πως όσο προχωράει η κατάσταση όλο και πιο ανυπόφορη γίνεται και πραγματικά δεν ξέρω που άλλου να απευθυνθώ. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.