εδω και εξι μηνες πηγαινω και κανω ψυχωθεραπεια, η ψυχολογος ειναι αρκετα εφυης δηλαδη μου δειχνει πλευρες σε γεγονοτα της ζωης μου που εγω δεν της ειχα προσεξει.
παιδια τη εχεται να πειται για τη ψυχωθεραπεια στη σχιζοφρενεια.
Printable View
εδω και εξι μηνες πηγαινω και κανω ψυχωθεραπεια, η ψυχολογος ειναι αρκετα εφυης δηλαδη μου δειχνει πλευρες σε γεγονοτα της ζωης μου που εγω δεν της ειχα προσεξει.
παιδια τη εχεται να πειται για τη ψυχωθεραπεια στη σχιζοφρενεια.
Σαρεσει η ψυχοθεραπεία; Η διαδικασία; Φεύγεις από εκεί ικανοποιημένος; Με διάφορους προβληματισμούς;
Πάω και εγώ αλλά δεν έχω βοηθηθεί ακόμα βέβαια είμαι στον 1μηνα ψυχοθεραπείας άλλους τους βοηθάει άλλους όχι πιστευω
Πάω κάθε εβδομάδα.Συζηταμε για τα δύο επεισόδια που έχω περάσει και ότι δεν δέχομαι ότι τα έχω περάσει και τις συνέπειες αυτών και ότι έχω αλλάξει ως άνθρωπος έχω γίνει ευαίσθητος πολύ.Αυτα για αρχη
μπραβο που βρηκες καλο ή καλη ψυχολογο δυσκολο στις μερες μας να βρεις τοσο καλο και να σου δειχνει και αλλα κομματια της ζωης σου ολοι κυριως ακουνε και δεν μιλανε αν ειναι ετσι καλυτερα στο τοιχο να μιλας παρα σε εναν που ακουει και δεν λεειν τιποτα.εν τω μεταξύ η ψυχοθεραπεια βοηθαει να παιρνεις λιγοτερα φαρμακα και δρα συνενεργικα με τα φραμακα για καλυτερη ποιοτητα ζωης και μειωνει καπως τα συμπτωματα παντα σε συνδυασμο με τα φαρμακα αρκει ο οποιοσδηποτε να βρει εναν καλο ψυχολογο και οχι εναν τσαρλατανο που μπορει να τον κανει χειροτερα απο πριν.παιζει μεγαλο ρολο η σωστη επιλογη
ενας φιλοσ μου που εχει αγχωδης καταθλιψη μου τη συστησε.... εχει την ηλικια της που αυτο την κανει εμπειρη σε θεματα της ζωης, εγω δεν θα μπωρουσα με μια κοπελα μικρη που δεν εχει εμπειριες στη ζωη της να κανω ψυχωθεραπεια...εχω λιγο οικονομικο θεμα ειμαι τωρα μονο με το επιδομα και εχω καταληξη και πηγαινω μια φορα το μηνα αν ξαναπιασω δουλεια θα πηγαινω ποιο συχνα...... βασικα ειναι εξυπνη και εχει πολυ μεγαλη εμπειρια σε ανθρωπους οποτε μιλαει λεει κατι καλο... φευγω οικανοποιημενος απο την ψυχωθεραπεια....
Εγώ έτσι έγινα καλά λειτουργικός κ δουλεύω
elis εκανες ψυχοθεραπεια?
6 χρόνια μαζί με ενδυναμωση
ελις τη εννωης ενδυναμωση?
Γυμναστική βάρη κ περπάτημα για να δέσει