Αδιέξοδος μετά από χωρισμό. δεν ξέρω τι να κάνω
Καλησπέρα σε όλους.
Θα μοιραστώ μαζί σας κάποια πράγματα γιατί χρειάζομαι χρήσιμες συμβουλές.
Ημουν σε μια σχέση με κοπελα κ χώρισαμε εδώ και 3 μήνες. Από τότε όμως στην πραγματικότητα δεν σπασαμε τελείως και συνεχίσαμε χωρίς ταμπέλα. Σήμερα τσακώθηκαμε υπερβολικά για δικούς μου λόγους ζήλιας και εμπιστοσύνης (μιας και θεωρητικά δεν είμαστε μαζί). Μου είπε ότι δεν μπορεί να το συνεχίσει άλλο.
Το πρόβλημα είναι όμως ότι Μου έδωσε να καταλάβω μια κ καλή πως με θελει πάρα πολύ και είναι κολλημένη μαζί μου (είχα κάποιες αμφιβολίες τελευταία) και πως αγαπάει. Μου το είπε και με πράξεις και με λόγια και έβαλε και τα κλάματα.
Τι στο καλό να κάνω? Είμαι τόσο καιρό που με τρώει υπερβολικά όλο αυτό και είμαι μέσα στο άγχος και το στρες και τελικά κατέληξα σήμερα μετά από όλο αυτό να μη μπορώ να κλείσω ούτε μάτι.
Εν κατακλείδι όταν ο ένας θέλει πολύ τον άλλον και υπάρχουν αμοιβαία συναισθήματα γιατί η ζωή είναι τόσο άδικη? Γιατί πολύ απλά να μην είμαστε μαζί και καταλήξαμε εδώ?
Γενικά έχουμε πάρα πολύ καλή επικοινωνία και χημεία. Παντού τα βρίσκουμε. Απλά υπηρχαν στιγμές ζήλιας από εμένα. Και κτητικοτητας από εκεινης