Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα.Πασχω από καταθλιψη και από ψυχωση εδώ και 1μιση χρόνο και έχω κλειστεί στον εαυτό μου.Φιλους έχω λίγους που τους βλέπω κάπου κάπου αλλά το θέμα δεν είναι αυτό.Η ζωη μου είναι στο 0 εδώ και 4 χρόνια εξαιτίας των επεισοδίων που πέρασα και δεν εμπιστεύομαι καθόλου τον εαυτό μου.Δεν αντεχω αλλο να ζω έτσι και κάθε μέρα είναι βάσανο για μενα.Εχω να γελάσω πάνω από δύο χρόνια αληθινά και δεν έχω καταφέρει αυτήν την τετραετία απολύτως τίποτα.Παρατησα την σχολή μου λόγω του επεισοδίου έχασα φίλους κοπέλα και ξαφνικά άρχισα να πάλευω με ένα τέρας την ψυχωση ταπεινωμενος από χάπια και νοσηλεια.Ωρες ώρες σκέφτομαι να φουνταρω πραγματικά δεν αξίζει να ζω έτσι έχω αλλάξει έχω γίνει ευαίσθητος πολύ και δεν έχω τσαγανό το έχασα.Εχω και τη μάνα μου που με έχει για μαλακά λέγοντας πως φταίω εγώ για το επεισοδιο και ότι εγώ φταίω για αυτά που έγιναν και ότι είμαι τεμπελης και η αδερφή σου δε θα χαθεί εσύ τι θα κάνεις.Μου έρχεται να τα σπάσω όλα εκμεταλευονται όλοι την κατάσταση και έχω ακούσει ένα κάρο πίπες αυτό τον καιρό.Οι γιατροί δεν φαίνεται να βοηθούν σε όσους έχω πάει ούτε τα φάρμακα.Τι σκατα να κάνω ένας μισος άνθρωπος αψυχος με αυτά που μου συμβαίνουν.Ποση υπομονή να κάνω πια;Έχω μισος για κάποιους ανθρώπους μετά από όλα αυτά και σκέφτομαι να τους κάνω κακό πολύ σοβαρά.Εσεις ρε παιδια τι θα κανατε;Μια γνώμη κάτι μπας και βρω μια λύση σιγά σιγα