Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει.
Καλησπέρα σε όλους παιδιά θα ‘θελα να πω τον πόνο μου Έχω ξαναγράψει εδώ πέρα δεν θέλω να ζαλίζω κανέναν αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω είναι μια εμμονή δεν ξέρω τι είναι πως ονομάσω αυτό το πράγμα που θεωρώ ότι με σκοτώνει σιγά-σιγά που θεωρώ ότι θα δημιουργήσω πρόβλημα στον εαυτό μου που θεωρώ 1000 δυο πράγματα έχω ένα κόλλημα τρελό δεν ξέρω πως έχει προκύψει αυτό μετά από τόσα χρόνια που ταλαιπωρούμαι να με έκτακτες συστολές τις οποίες τις ξέχασα και με ξέχασαν και σταμάτησα τις φοβάμαι τώρα λοιπόν έχω έναν μια περίεργη βασικά τρελή εμμονή να το πω ετσι νιώθω τους παλμούς μου στο στήθος μου και αυτό με αγχώνει το μυαλό μου εστιάζει εκεί πέρα αυτόματα κάθομαι ήρεμος και τους νιώθω στο κεφάλι μου Και πραγματικά το σκέφτομαι όλη την ώρα αυτό είναι τρελό θέλω μονίμως να μετράω πόσους έχω όταν έχω 70 είμαι ήρεμος όταν έχω 8590 και πάνω νιώθω σαν τρελός πάω προπόνηση μετά την προπόνηση λόγω ότι μένει ένταση του σκέφτομαι συνέχεια δεν μπορώ να καταλάβω τι μου συμβαίνει κρατάω τους παλμούς μου ψηλά λόγω ότι ανησυχώ για μένα και το τι μου συμβαίνει ουσιαστικά έχω άγχος για την δεν μπορώ να καταλάβω τι μου συμβαίνει και θεωρώ ότι θα πεθάνω θα πάθω έμφραγμα λόγο την κρατάω τους παλμούς μου σε ένα αριθμό 85 με 90 το λεπτό και μερικές φορές ακόμα και όταν είμαι ήρεμος έχω φτάσει Σε σημείο πλέον να θεωρούμε φυσιολογικό να νιώθω την καρδιά μου πάνω μου και να εστιάζει και το μυαλό μου να προσαρμόσω την αναπνοή μου ανάλογα με τους παλμούς μου δεν ξέρω πως θα το ξεπεράσω αυτό νιώθω σαν μία ωρολογιακή βόμβα