Θέλει με τον ρυθμό του ή δεν θέλει πολύ;
Χαίρετε! Εδώ και 1.5 μήνα βγαίνω με έναν άντρα . Γύρω στα 30 και οι δύο. Ενώ υπάρχει ενδιαφέρον, επικοινωνία καθημερινή, κοπλιμέντα, έλξη σεξουαλικη, γλυκόλογα κλπ παρατηρώ ότι δεν επιδιώκει να βρεθούμε ιδιαίτερα συχνά. Κάποιες φορές τέθηκαν οικονομικοί λόγοι (το κατανοώ) αλλά γενικώς αισθάνομαι μια αναντιστοιχία μεταξύ αυτών που λέει και αυτών που κάνει. Εχω την βαθιά ριζωμένη πεποίθηση ότι όταν ένας άνθρωπος θέλει, θα σε συναντήσει. Αυτός δε, όταν εκφράζω τα παράπονα μου, μου λέει να ηρεμήσω ή μου εξηγεί γιατί δεν συναντηθήκαμε. Ότι δεν είναι ότι δεν θέλει αλλά γιατί πχ είχε μια δουλειά . Μου λέει ότι θέλει να πάει αργά και όμορφα το μετάξυ μας. Μόνο τότε,λέει, μπορείς Να γνωρίσεις καλά τον άλλον κ να προχωρήσεις παραπέρα (οικογένεια κλπ). Δεν αισθάνομαι ότι είναι άπιστος ή ανειλικρινής αλλά μοιάζει σαν να με θέλει στη ζωή του με τους όρους του. Επισης καταλαβαίνω ότι αυτά τα παράπονακια και ναζακια που του κάνω του αρέσουν. Που τον διεκδικώ και δείχνω ότι τον θέλω. όμως γιατί δεν έχουμε την ίδια επιθυμία; Υπάρχει κάποιος φόβος; ίσως. Έμαθε εδώ και κάποια χρόνια μόνος κ προσπαθεί να βρει ισορροπίες; ίσως. Δεν με θέλει αρκετα; ίσως. Λειτουργεί απλά αλλιώς, όχι παρορμητικά όπως εγώ; ίσως. Εμένα πάλι αυτή η πιο αραιή επαφή χτυπάει κόκκινο σε κάθε ανασφάλεια που έχω. Ότι δεν είμαι τόσο αρεστή, ποθητή, ότι δεν με ερωτεύεται. Αισθανομαι συχνά να το ληξω γιατί βασανιζομαι από τις ανασφάλειες μου. Άλλοτε σκέφτομαι να δώσω χρόνο γιατί γενικά δείχνει να έχει κάποιες καλές ποιότητες.. Όποια γνώμη δεκτή! Σας ευχαριστώ