Πιστευετε οτι τα ψυχολογικα προβληματα ξεπερνιουνται τελειως; Εχει καποιος προσβπικη αποψη επι του θεματος;
Printable View
Πιστευετε οτι τα ψυχολογικα προβληματα ξεπερνιουνται τελειως; Εχει καποιος προσβπικη αποψη επι του θεματος;
Αν αλλάξεις τρόπο ζωής και κόψεις τα πάτερνς και τις συμπεριφορές που σε οδήγησαν στα ψυχολογικά προβλήματα,ξεπερνιούνται... Θέλει ραγδαίες αλλαγες.
Αν κάνεις τα ίδια, θα πεθάνεις με αυτά.
Ναι ξεπερνιούνται με πολλή ψυχοθεραπεία, ψυχίατρο να σου γράφει φάρμακα και προσωπική προσπάθεια. Χρειάζονται κάποια χρόνια αλλά ναι, ξεπερνιούνται.
αν ζεις με ηρεμια κι ατομα γυρο σου να σε στιριζουν ναι μπορει να φυγουν οι θλίψεις . αν εχεις καποοιον να σε στηρίζει ουσιαστικά η αγαπη λεν ειναι το μεγαλύτερο γιατρικό μα ειν να το πετυχεις νασε τυχερουλης .
Καλημέρα λελακιττ,
Δυσκολο ερωτημα, κατα την δικη μου εμπειρια, αυτο που με βοηθησε ηταν να διαχωρισω τον ψυχισμο μου απο τα ψυχολογικα προβληματα ωστε να τα αντιμετωπισω, σε εμενα λειτουργει η αυτοπαρατηρηση ως μεσο ωστε να καταλαβαινω ποτε ειναι τριγκερινγκ κατι. η ευαλωτη ψυχολογικη κατασταση κατ εμε πρεπει να αντιμετωπιζεται με καποιον ειδικο αλλα αυτο το ειναι 10% μετα θελει πραγματικη δουλεια απο τον εαυτο μας. επισης κατι που εκανα ανεκαθεν που δεν με βοηθησε και ωθησε την οριακη μου να εκδηλωθει ηταν η αποπροσωποιηση-αποσυνδεση, καθως εγω δεν αντιμετωπιζα τα προβληματα οποτε ο οργανισμος για να αποφυγει την απαναληψη του τραυματος απλα εμπαινε στον αυτοματο.
εν κατακλειδι, αυτο που με βοηθησε θεωρω να ξεπερασω πολλα συμπτωματα ηταν η απολυτη παρατηρηση των πραγματων μεσα μου και γυρω μου, αυτο με ηρεμει, το τωρα.
Πολυ γενικο το ερωτημα
Αλλα νομιζω πως δεν περνουν ποτε.
Δλδ να επανελθουμε στο προτερο σταδιο της ζωης μας πριν την 1η κριση πανικου πχ
υπαρχουν πολλων ειδω αλλα ξεπερνιουνται αλλα οχι. δηλαδη εαν καποιος ειναι πολυ κοντος η χοντρος κτλ πως να ξεπερασει τα ψυχολογικα που εχει;
Δεν ξέρεις τι λες μου φαίνεται. Η εμφάνιση ορίζει αν κάποιος θα έχει τέτοιου είδους θέματα στην καθημερινότητά του;
Δεν είναι θέμα αν εμπίπτεις στη νόρμα εμφανισιακά, έχει κοινωνικές προεκτάσεις κάτι τέτοιο αλλά η ανάλυσή σου είναι
επιφανειακή (όπως και η εμφάνιση, είναι επιφάνεια...)