Αν σας πει ο σύντροφος σας ,νιώθω απόλυτα αποσυνδεδεμενος από εσένα, πως αντιδράτε?
Γεια σας,
Εγώ ειπα αυτη την προταση στον συντροφο μου κ εκεινος σηκώθηκε χωρίς να με αγγίξει κ πήγε σε άλλο δωμάτιο, δεν συνδέθηκε δηλαδή.. (μακροχρόνια σχέση 35+χρόνων κ οι δύο μας)
Αυτό βέβαια είναι ένα μοτίβο δεν είναι κάτι που είναι νέο,
Γνωρίζω για τα attachment styles,
Όμως σκέφτομαι μήπως όντως οι περισσότεροι άνθρωποι συνδέονται κλειστά κ απόλυτα ελεγχόμενα?
Αναρωτιόμουν αν εγω έχω θέμα επειδή οταν συνδέομαι ,δεν συνδεομαι επιφανειακά, όταν επιλέξω να συνδεθώ, κ ακόμη κ αν αποσυνδεθω το επικοινωνώ οπότε ουσιαστικά είναι ένας τρόπος προσπαθειας σύνδεσης κ αυτός..
Μου λένε πως εγώ έχω το πρόβλημα, πως εγώ συνδέομαι με λάθος τρόπο ,
Είμαι πολύ μπερδεμένη,
η έχω πολύ πιο σοβαρό πρόβλημα σύνδεσης με τους ανθρωπους απο οσο πιστευα
η απλως τα τελευταία 10 χρονια τουλάχιστον, συνδέομουν μόνο με άτομα φιλικά κ ερωτικά που είναι avoidants ,
και δεν γνωρίζω κανένα που να μην είναι ,με αποτέλεσμα να αμφιβάλω για τον δικό μου τρόπο που συνδεομαι κ κατά πόσο είναι υγιής.
ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΔΈΕΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ?
Μου είπε ο σύντροφος μου πως εκεινος συνδέεται ελεγχόμενα φιλτράρει το τι ,σε τι ποσοστό που θα πει που ,ανάλογα με το ποσό ξέρει πως θα τον καταλάβει ο άλλος(οκ)
η δεν θα τον κρίνει με λάθος κριτήρια.. οκ δεν μου φαίνεται πολύ ουσιαστική σύνδεση κάτι τέτοιο αλλά μπορώ να καταλάβω αυτό που μου είπε
,πως όλοι αν όχι όλοι οι περισσότεροι εκεί έξω έτσι συνδέονται κ πως εγώ έχω θέμα.
Δεν με ενδιαφέρει η υπερβολική εγγυητητα, η ταύτιση, η αλληλεξαρτηση και το συναιχεια κ όλα κ πάντα μαζί,συνδεομαι με ορια κ με υγεία Η προσπαθώ τουλάχιστον.
Αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ επιφανειακά με αποτέλεσμα να μην εχω ανθρώπους κοντά μου δεν υπάρχουν Άνθρωποι (ακομα)
που θα θέλανε να χτίσουν μια σύνδεση πέραν της επιφανειας μαζί μου (ενώ μόνο επιφανειακός άνθρωπος δεν είμαι) δεν πέφτω με τα μούτρα ουτε κανω lovebombing . δίνω χώρο και χρόνο στις σχέσεις να αναπτυχθούν..
Κ πάλι δεν μπορώ να βρω άτομα που να θέλουν να συνδεθούν μαζί μου
Εννοείται σκέφτομαι σοβαρά την ψυχοθεραπεία κ πάλι.
Ίσως απλως δεν ξέρω να συνδέομαι σωστά η κ καθόλου..
Ισως εχω σοβαρο προβλημα
ίσως η ανοιχτή καλοπροαιρετη ,ελεγχόμενη με υγιή πλαίσια.. κ σταδιακή μα ζέστη, ανοιχτή δεν είναι νορμάλ.
Έχω μπερδευτεί πολύ.
Θα είχε σημασία για εμένα να ακούσω γνώμες αλήθεια, ευχαριστώ πολύ
Χωρίσαμε, δεν προκειτε να προσπαθήσω να συνδεθώ με κάποιον που δεν θέλει την σύνδεση,δεν θα πιέσω καταστάσεις.
αλλά θέλω να μάθω από αυτό τι μου συμβαίνει τελικά.