Μπορούμε να έχουμε τυφλή εμπιστοσύνη στον συντροφο μας ??
Ο σύντροφος μου βγήκε να μιλησει εξω από το σπίτι με μια φίλη σου που έχω γνωρίσει μόνο μια φορά αλλά γνωρίζω πως μια στο 2μηνο..μήνα πάνε για καφέ, δεν έχει επιδιώξει ποτέ να μασ φέρει πιο κοντά, δεν την συμπαθώ κι ολας , υποβοσκει κάτι μεταξύ τους και γενικότερα δεν θα την έκανα παρέα ποτέ, Δεν μου ταιριάζει είναι ψυχρή, κατι σαν σνομπ.Τελος πάντων.
Όταν επέστρεψε τον ρώτησα γιατί δεν μίλησε μπροστά μου και είπε
-επειδή ήθελα να πω πράγματα που δεν ήθελα να ακούσεις, και πράγματα που δεν ήθελα να ξέρεις
Η σχέση που έχω με τους φίλους μου είναι δική μου σχέση.
Δυστυχώς στις αρχές της σχέσης μας ,μου είχε δώσει δικαιώματα μια και ήταν άπιστος παρ όλο που δεν το παραδέχτηκε ποτέ (υπήρχαν μηνύματα που κανονιζε ερωτικές συναντήσεις) (δεν συνεβρεθηκε τελικά αλλά κανονιζε πολλές φορές)
Τότε δεν ηταν και πολύ σοβαρή ακόμη η σχέση μας οποτε τον αντημετωπισα μα έδωσα τοπο στην οργή.
Πιστεύω πως δεν υπάρχει κάτι ύποπτο σε όλη την φάση με την κοπέλα αλλά δεν μου άρεσε το πως το εξέφρασε, εννοείται πως όταν δεν είμαστε μπροστά στους φίλους μας ολοι μας λίγο πολύ λέμε αλλά από ότι όταν είναι μπροστά ο σύντροφος μας το καταλαβαινω ,ειναι λογικο
.. αλλά ειμαι σε κατάσταση που πλέον πιστεύω πως.δεν μπορουμε να πιστεύουμε κανέναν τύφλα, οπότε το έκανα πάντα ερχόταν η στιγμή που ήταν ένοχοι τελικά οι αλλοι...
Από την άλλην το να του πω "απόδειξέ μου πως μπορώ να σε εμπιστευτω και πως δεν τρέχει κάτι " μου φαίνεται και λογικό μα και τραβηγμένο,
Νομίζω πως είναι, take it or leave it κατάσταση.. η το αποδεχομαι όπως είναι και δεν λέω τίποτα η πρέπει να δεχτώ το ότι αν δεν επιθυμεί να δημιουργήσει συνθήκες ασφαλείας και εμπιστοσύνης με το να έχει διαφάνεια στις επικοινωνίες με τις άλλες γυναίκες..πρέπει να φύγω οριστικά.
Από την μία δεν έχω δικαίωμα να ξέρω τι λένε είναι προσωπική σχεση από την άλλην έχω δικαίωμα γιατί αν δεν είναι ψεμμα, κάτι κακό η μη αληθινό η κάτι που διαστρευλωνει την πραγματικοτητα η κάτι πονηρο τότε γιατί αυτή η έντονη αμυντική στάση.
Suspich....
Είπε-είναι όπως η σχέση με τον θεραπευτή δεν έρχομαι να δω τι λες.. δεν διαφωνώ σε αυτό.. αλλά...υπάρχει ένα αλλά..
Διχάζομαι στην οριοθέτηση και το σωστό και ηθικό της υπόθεσης.