καλησπερα σε ολους ευχομαι τα καλυτερα, γραφω πρωτη φορα εδω για το βαρυτατο προβλημα μου.
εδω και 7 χρονια ταλαιπορουμε απο ζαλαδεςκαι εμβοες στο δεξι αυτι.τι ενοω ζαλαδες.
οταν περπαταω πχ εχω θεμα, ΒΑΣΙΚΟ οταν πχ παω σε μια προβλητα κ η θαλασσα εχει ενα ιπιο κυματακι με πιανει το κεφαλι κ με «παρασυρει»!
ολα ξεκινησαν οταν μοα μερα μολις ξαπλωσα μου γυρισε ολο το δωματιο για ορισμενα δευτερολεπτα, η εντονη ζαλαδα εφυγε και πληρη ιαση ειχα μετα απο 5 μηνες! μετα με επικσευθηκε παλι δυο χρονια μετα οπου παλι για δευτερολεπτα γυρισε το δωματιο κ εμεινε για 10 μερες η ζαλη!τον τελευταιο μηνα παλι τα ιδια!
ειμαι πραγματικα να τρελαθω σε σημειο που θελω να πεθανω δεν βρισκω λυση πουθενα..μην μου πειτε για εξετασεις εχω κανει ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο αιματος μαγνητικες απο ιλιγγου απο 20 ωριλα ολα μα ολα μα ολα κυριολεκτικα κ δεν βρισκω τιποτα…μονο ενα..εχω σοβαροτατο θεμα με το διαφραγμα μου..και εχω χρονια βαρυτατη ιγμοριτιδα βαρυτατη το τονιζω. ο ωρλ μου επιμενει οτι ολα ειναι απο αυτο κ πρεπει να χειρουργηθω για να ξεμπερδεψω αλλα εγω τρεμω κ μονο με την λεξη χειρουργειο. ειχε καποιος αλλος ιδια συμμτωματα μπας κ βρω μια σανιδα σωτηριας;