Καλημέρα σας και χρόνια πολλά με υγεία σε όλους. Θα ήθελα τη γνώμη σας. Παλεύω με τη κατάθλιψη την αγχωδη διαταραχη και τις κρίσεις πανικού εδώ και 7 χρόνια . Είμαι με effexor kai brentallix συν ζαναξ συν μινιτραν για τον ύπνο.
Μερικές φορές έχω κάτι περίεργα συμπτώματα. Εκεί που ειμα ξαπλωμένος και λαγοκοιμαμαι εγώ κάποια τινάγματα στη κοιλιακή περιοχή. Για ένα δευτερόλεπτο.
Σε ηρεμία βλέποντας τηλεόραση αισθάνομαι να παλομαι στους ρυθμούς των χτυπων της καρδιάς .
Χθες γραφοντας μηνύματα για ευχές στο κινητό ένιωθα κάπως να πιεζεται το μυαλό μου για να κάνω focus στο μήνυμα και μετά από λίγο για να εκτονωθεί αυτή η πίεση ένιωσα ένα ελαφρύ τρέμουλο του κεφαλιού για ένα δευτερόλεπτο. Το δοκίμασα κάποιες ακόμα φορές για τα επόμενα 20λεπτα. Το ένιωσα ακόμα 2 φορές το ίδιο πραμα. Μετά πήρα ζαναξ επειδή αγχώθηκα και δεν το ξαναενιωσα. Ούτε τώρα που γράφω το μήνυμα.
Έχω συνηθίσει τα κλασσικά συμπτώματα όπως κόμπο στο στομάχι, βάρος στο στήθος και άλλα κλασσικά.
Αυτό του τελευταίο όμως μου έκανε εντύπωση και με αγχωσε.αρκετα.
Έχει κανείς εμπειρία με παρόμοιο σύμπτωμα? Μπορείτε να βοηθήσετε?
Πέρασα μόνος μου το διήμερο των Χριστουγέννων χωρίς να κάνω τίποτα. Δεν ξέρω αν συσσωρεύτηκαν κάτι εσωτερικά και ξέσπασε.
Όλες οι γνώμες καλοδεχούμενες.
Ευχαριστω