Βήχας και εξέταση αίματος νοσοκομείο
Αρχικά χρόνια πολλά σε όλους. Είμαι αυπνη 4 ημέρες. Με 0 υπνο και υποφέρω. Ξεκίνησα να έχω συμπτώματα γρίπης με κύριο το λαιμό και μετά από 2 μέρες έγινε βήχας που με έχει κάνει κομμάτια. Δεν μπορώ να κοιμηθώ με τίποτα. Με το που ξαπλώνω με πιάνει. Δεν άντεξα τώρα το πρωί και πήγα νοσοκομείο. Τι το ήθελα. Μου πήρε αίμα ένας νοσοκομος χωρίς γάντια. Και με έπιασαν πάλι τα δικά μου ότι κόλλησα κάτι τώρα γιατί και πριν μου κάνει ένεση μου χτύπησε με το χέρι του τη φλέβα και δεν είδα να ανοίγει μπροστά μου και τη σύριγγα. Με έχει πιάσει πάλι η ώρα μου ότι κόλλησα κάτι. 4ωρες περίμενα και τελικά έφυγα χωρίς να έχουν βγει πι εξετάσεις. Νιώθω κομμάτια. Φοβάμαι. Προσπαθώ να κοιμηθώ και νιώθω σαν γαργάλημα να το πω μέσα μου που μου προκαλεί συσπάσεις στο στηθος και βήχα. Θα πάω και σε γιατρό εξωτερικό. Ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς τέτοιο βήχα που να ενοχλεί σε τέτοιο βαθμό και τι κάνει και επίσης πείτε μου ότι είμαι παράλογη και δεν θα κολλήσω τίποτα από το αίμα που μου πήρε γιατί σιχάθηκα τη ζωή μου.