Originally Posted by
eleni_pap
Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Θέλω τη γνώμη σας για το εξης: Γνώρισα έναν από τους διευθυντές στον εργασιακο χωρο της μητέρας μου. Εγω 34, αυτος 39 ετών, εξ όσων γνωρίζω χωρίς σχέση. Αφού αρχίσαμε να μιλάμε λες και γνωριζομαστε χρονια, διαπίστωσα ότι η γλώσσα του σώματος του τον προδιδε: άρχισε να μου χαϊδεύει την πλάτη, να με κοιταζει εντονα, να με πλησιάζει και να δαγκώνει τα χείλη του ενώ μιλάω και συνεχώς να χαμογελάει. Μετά από λιγες μέρες που τον ξαναείδα, του συστησα την αδερφή μου (στην οποια εκανε απλη χειραψια), ενώ με εμένα ήταν περισσότερο διαχυτικος, επαναλαμβανοντας πάλι όσα σας περιεγραψα παραπάνω. Ακομα και σε στιγμές που συνομιλουσα με αλλους συναδελφους της μητερας μου, εκεινος εψαχνε αφορμές να με πλησιάσει. Τελικα, αφού καταληξαμε να μιλαμε για περίπου 20 λεπτά εν ωρα εργασίας, μου λέει ότι του αρέσει πολύ το στυλ μου. Θέλοντας να με προσεγγίσει του δίνω την επαγγελματική μου κάρτα και το ίδιο κάνει και αυτος. Ωστόσο, έχουν περάσει 2 μέρες και ακόμα δεν έχει επικοινωνήσει. Δεν θα μπορούσε να με κάνει add έστω στα σοσιαλ; Δεν θέλω να κάνω παλι κίνηση πρώτη, δεδομένου ότι του έδωσα την κάρτα μου επί τούτου. Πιστεύετε ότι τον επηρεάζει το γεγονός ότι εργάζεται με την μητέρα μου ; που παρεμπιπτόντως την συμπαθεί απεριόριστα και είναι άνετος μαζί της. Να ξανακάνω μια επίσκεψη, για να τσεκαρω αντιδρασεις; Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές.