θα σκασω εχω γινει ενα κουρελι..
καλησπερα..
πριν 3 μηνες ξεκινησα μια πολυ πολυ εντονη ζαλαδα σαν ιλιγγος μολις βγικα απο το αμαξι..κρατησε περιπου 10 δευτερολεπτα..εχω φοβια με τον ιλιγγο..επαθα κριση πανικου απο τον φοβο μου ηρθε η αδερφη μου με πειρε απο το γκαραζ και με εφερε στο κρεββατι….απο τοτε μεχρι σημερα ειμαι στο κρεββατι…σηκωνομαι για καμια βολτα με το αμαξι μονο να οδηγησω με τον αδερφο μου και για τις εβδομαδιες επισκεψεις στον ψφχολογο μου που ξεκινησα,απο τοτε μεχρι σημερα δεν εχω σταματισει να κανω οτι εξεταση υπαρχει και οτι γιατρο υπαρχει,κανεις δεν βρικε κατι..επο μαγνητικες κλπ κλπ απο ωριλαδες κλπ..το μονο ευρημα που εχω ειναι βαρυα ιγμοριτιδα…μονιμως βγαζω πυον…πραγματικα πριν απο αυτο το επισοδιο ημουν φουλ «φυσιολογικος» απλα επι 1.5 χρονο δουλευα 17 ωρες την ημερα με υπερβολικο αγχος.
μετα την εντονη αυτη ζαλαδα μενουν τα εξης:
κοιταω πχ το κινητο και αν στο βλεμα μου ειναι πχ ο καπνος του τσιγαρου με ζαληζει..σαν να με παρασιρει η κινηση οτι κινητε στο οπτικο μου πεδιο( αυτο με πληγωνει που το νιωθω)
επεισης το κεφαλι μου κυριος ορθιος ειναι βαρυ και οταν αλλαζω κατευθινση καθως περπαταω αυτο με ζαληζει.
εχω εμβοες στο δεξι αυτι που πεφτει και ανεβαινει η ενταση τους και σπανια εξαφανιζονται.
αλλο ενα βασανο ειναι οτι σε ολο μου το σωμα ακομη και στην οραση εχω το αισθημα των παλμων μου…κουραση κοπωση και τετοια.
εχω φθασει σε ενα σημειο εξεφτελιστικης απελπισιας πραγματια..
οταν οδηγω δεν ζαλιζομαι κ οταν βγαινω εξω ειμαι σαν τον αρρωστο τον βαρια και εκτος τοπου κ χρονου…και επεισης πολλες φορες νιωθω σαν να «μην ειμαι εδω» κατι σαν απολεια συγκεντρωσης.
επεισης να πω πως οταν κλεινω τα ματια μου να κοιμηθω να ηρεμησω εκει με πιανει ζαλαδα σαν να γυρναει το δωματιο και ειναι αδυνατον να με παρει ο υπνος και το δευτερολεπτο που παει να με
παρει υπνος πεταγωμε σαν να με χτυπησε ρευμα γτ ζαλιστικα..
δεν ψαχνω διαγνωσεις απο το ιντερνετ σιγουρα απλα κατι καποιον που ειχε τα ιδια κλπ μπας κ απαλεινω τον πονο μου…
σας ευχαριστω εκ των προτερων και ευχομαι ολοι μας να ειμαστε καλα..