δε βρικα αλλη ενωτιτα να το γραψω το γραφω εδω αν βρω καμια συμβουλη
παιδια η μανα μου απ τα παμπερς κι αυτα που φορα λογο ακρατιας που εχει εβγαλε πληγες κατάκλισης αναμεσα στα ποδια στα γεννητικα οργανα .βαζει επανο καιρο οτι βρει της λεω μην βαζεις πανω οτι βρεις εκει . βαζει ακομα κι χλωρινη τοσο γκαου την εχω πιασει πολλες φορες να το κανει της λεω βγαλτο ξεβγαλετο τωρα γινετε χαμος . τα εχω κρύψει ολα αυτα βαζει κι υνοπνευμα κι τετοια οτι χειροτερο . τωρα εγινε η ζημια τα εχω κρύψει ολα αυτα φωναζει θελω υνοπνευμαααα μου σπαει τα νευρα . εδω κι μια βδομαδα παλευω μαυτα μηπως κι τα φτιαξουμε δε ειν κι συνεργάσιμη η μανα μου τσιναει σε οτι προσπαθω να κανω. εχω τα δικα μου εχω κι αυτο τωρα να μην ξερω τι να κανω . απ το φαρμακειο πηρα διαφορα αλιφες της ειχα βαλει αντιβιωση με κορτιζονη στην αρχη θελει πλυσιμο συχνο αυτο δε με αφηνει να την βοηθήσω . παρολο που αυτη παντα ελεγε εσυ θα με ξεσκατιζεις γι αυτο σ εχω εδω μου εχεις υποχρεωση. τωρα προσπαθω οσο μπορω να βοηθησω δε μπορω ομως τα κανω κι εγω μανταρα. εχω παρει κατι προιοντα πουλβο πρασινο σαπουνι για πλυση διαφορες κρεμες για αυτα . αυριο θα παρω κι επιθεματα γι αυτο μηπως γινει κατι μα αυτο θελει σωστη φροντιδα κι δε ξερω ΚΑΝΕΝΑΝ να με βοηθήσει .εχω πει οτι δε εχω ΚΑΝΕΝΑΝ που να πω ρε αδερφε εχω αυτο το προβλημα βοηθεια !! δε ξερω τι να κανω ειμ κι εγω ασχετη κι ουτε τον εαυτο μου δε μπορω ουσιαστικα να προσεξω μουλθε κι τουτο σιν ολων των αλλων κι εδεσε το γλυκο.