Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας
Έχω παρατηρήσει πως μετά από ένα διάστημα αποχής από ερωτική επαφή με τη κοπέλα μου ξυπνάει μέσα μου η θυληκή μου πλευρά. Όταν γίνεται αυτό προτιμώ να περιποιηθώ το σώμα μου, να κάνω ένα μπάνιο,να ξυριστώ(σε όλο μου το σώμα), να νιώσω το απαλό δέρμα μιας γυναίκας να γίνεται το δικό μου. Αν τυχόν λείπει από το σπίτι μπορεί να βαφτώ, να φορέσω τα εσώρουχα της, να κλειστώ σε ένα δωμάτιο και όπως έχω πει σε προηγούμενο topic να χρησιμοποιήσω διάφορα αντικείμενα και να φτάσω σε οργασμό. Μόλις τελειώσω, συνειδητοποιώ τι έχω κάνει, βρίζω τον εαυτό μου και νιώθω απογοητευμένος. Αυτό γίνεται μόνο όταν τελειώσω. Όταν δηλαδή μου φύγουν οι ορμές μου. Νιώθω ότι είμαι δύο προσωπικότητες σε ένα σώμα που η μία προσπαθεί να επιβληθεί στην άλλη και πιστέψτε με είναι πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσω. Επίσης έχω παρατηρήσει πως όταν κάνω καθημερινά έρωτα με τη κοπέλα μου, αυτή η άλλη μου προσωπικότητα δεν ξυπνάει. Επικρατεί ο άντρας μέσα μου και νιώθω υγιής.
Προσπάθησα(λάθος μου μεγάλο) να το αντιμετωπίσω μόνος μου αυτό πηγαίνοντας και με άλλες κοπέλες αλλά και πάλι τίποτα.
Να διευκρινήσω κάτι εδώ σε αυτό το σημείο: δε μου αρέσουν οι άντρες αλλά το ανδρικό μόριο. Έχω παρατηρήσει μια ωραιοπάθεια θα έλεγα με το σώμα μου και άλλοτε προσπαθώ να το κάνω να μοιάζει γυναικείο και άλλοτε αντρικό.
Νιώθω πολύ περίεργα μέσα μου ειλικρινά.