Ευτυχως εχω τα ζαναξ μου ετοιμοπολεμα. Αλλιως δεν το αρχιζα.
Printable View
Ευτυχως εχω τα ζαναξ μου ετοιμοπολεμα. Αλλιως δεν το αρχιζα.
Το προβλημα μου ειναι οτι για να ειμαι καλα, θελω συγκεκριμενη δοση ζαναξ. Αλλα, μετα κοιμαμαι για πολλες ωρες μεχρι την αλλη μερα. και θα πρεπει καθημερινα να δινω το παρον. Δεν ξερω πως θα τα βολεψω. Εχω αγχωθει. Σκεφτομαι να μην το κανω τελικα... αλλα θα ειναι ηττα. και θα χασω τα λεφτα. Ενα σοβαρο ποσο.
φιλε γεια χαρα θα κανεις αυτο που ειναι πιο σωστο για σενα ναχεις ψυχικη ηρεμια .
Το άγχος θα φύγει να βρεθείς σε σωστό εργασιακό περιβάλλον, θα συνηθίσεις και θα νιώθεις ευχάριστα, βέβαια στο σπίτι θα είναι δύσκολα πάντα θα ανησυχείς για κάτι... . Όσοι έχουμε άγχος η παραμικρή αλλαγή μας δημιουργεί πανικό. Μην κάνεις πίσω σε καμία περίπτωση. Δώσε μια ευκαιρία και λίγο χρόνο στον εαυτό σου να το δοκιμάσεις. Επικοινώνησε με τον γιατρό σου μήπως και αλλάξεις φάρμακο, δεν είναι μόνιμη λύση, πρέπει να βρεις το θάρρος τις επόμενες μέρες να μην κάνεις κατάχρηση χαπιών.
συμφωνώ με αχβαχ. το άγχος είναι εκεί για τους λάθος λόγους. ο κίνδυνος δεν είναι αληθινός. ρίσκαρε να τολμήσεις να κάνεις αυτό το βήμα. με τα χάπια σου, μετά δεν θα τα χρειάζεσαι ίσως, μην μένεις όμως στην φαντασία.
Πρέπει να ξέρεις τι κάνεις για να δουλέψεις κ δεύτερον μερικοί δουλεύουν ενώ παίρνουν διαφορά δεν είσαι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος κ να θυμάσαι είναι σαν το σχολείο έχει τα πάντα μέσα
Να το ξεκινήσεις μην κάνεις πισω.
Η αλήθεια είναι πως πρέπει να ρυθμιστεισ για ηρεμία κ μετά αλλιώς δεν πετυχαίνεις
Εσεισ οι μισοί δεν έχετε ρυθμιστεί ούτε καν εν ηρεμία
Δεν πρέπει να έχετε πρόβλημα να δείτε τιβι να ακούσετε μουσική να γράψετε εδώ κλπ ότι κάνετε κ μετά μιλάμε για δουλειά
Καλα παω μεχρι τωρα. Μη με ματιασω.
τέλεια φτού σου! :cool: