Originally Posted by
KwsGian
Καλησπερα
Εγω το παλευα μονος μου πολλα χρονια απλα τα τελευταια 6-7 ηταν πιο εντονα.Παλεψα πολυ μονος μου με παρα πολλους τροπους,να προσπαθω να ξεχνιεμαι,με τη γυμναστικη κτλ κτλ γιατι δεν ηθελα να παρω χαπια.Ειχα παει τοτε σε γιατρο και μου εδωσε χαπια και δεν τα πηρα ποτε…
Και εγω τα ιδια,με αρρωστοφοβια ξεκινησε και εφτασε να εχω κρισεις πανικου και να τρεχω στα επειγοντα.
Μια μερα ειπα δεν παει αλλο,δεν ζω,πρεπει να ζητησω βοηθεια.Αυτο ειναι το πρωτο μεγαλο βημα πιστευω που ο καθενας μας κανει
Πηγα ξανα στο γιατρο μετα απο 6 χρονια απο την πρωτη φορα και μου εδωσε θεραπεια με Ζολοφτ και ενα αγχολυτικο για 1 μηνα,μεχρι να πιασει το Ζολοφτ μου ειπε.Εκλεισα 3 εβδομαδες θεραπειας(23μερες) αλλα δεν εχω δει καμια ιδιαιτερη διαφορα.Ο γιατρος ειπε θελει χρονο να δεις διαφορα…
Ενα θηριο πολεμαμε…Αλλες φορες φανταζει μεγαλο αλλες μικρο…Εγω προσωπικα μετανιωσα που δεν τα ειχα παρει απο τοτε απο την πρωτη φορα τα χαπια,ισως σημερα να ημουν καλα και να μην εχανα αυτα το χρονια…Θα φανει αυτο μονο αν με πιασει η θεραπεια