Σαν να πολεμάω την Σκύλλα με την Χάρυβδη. Από μικρό παιδί είχα αυτό το άγχος με την απώλεια βάρους. Θυμάμαι πριν κάποια χρόνια είχα πάει για καθαρισμό σε οδοντίατρο χωρίς ένεση και από την υπερένταση λόγω του πόνου έχασα δύο κιλά. Έρεψα. Και άλλες φορές ως έφηβος να γυρίζω από μάθημα σε υπερένταση και να μοιάζει το πρόσωπό μου συρρικνωμένο στον καθρέφτη. Σε κρίσεις πανικού θα χάσω τρία κιλά στάνταρ. Αγχώνομαι και χάνω βάρος και όσο χάνω βάρος τόσο αγχώνομαι. Θα πάρω τα πάνω μου θα πάρω λίγο βάρος αλλά αν γίνει κάτι πάλι θα χάσω. Και δεν είναι ότι δεν τρώω. Υπάρχει η εσφαλμένη εντύπωση ότι όσοι χάνουν βάρους λόγω άγχους τους κόβεται η όρεξη η δεν τρώνε πολύ καλά. Σε εμένα δεν ισχύει αυτό. Απλά χάνω βάρος και μετά αναγκάζομαι να τρώω διπλάσιες ποσότητες για να μην χάσω κι άλλο γιατί μέχρι να πάρω κάνα κιλό περνάνε μέρες. Υπήρχε μια περίοδος κάποιων χρόνων που ήμουν 73 με 75 κιλά και μια ακόμη παλαιότερη που είχα φτάσει και 80 αλλά τότε δεν είχα άγχος ή τέλος πάντων ήταν κάτω από το χαλί. Όταν άρχισα πάλι με τις κρίσεις πανικού ή το άγχος ή τα ψυχοσωματικά το βάρος μου κυμαίνεται από 68 μέχρι 72 πλέον. Δεν ανεβαίνει το άτιμο και έχω πάρα πολύ θυμό και θλίψη που δεν μπορώ να επιβληθώ στο σώμα μου και όλο νομίζω πως κάτι έχω και χάνω βάρος η δεν παίρνω εύκολα βάρος ενώ όλες οι εξετάσεις αίματος που έχω κάνει με την τελευταία πριν ένα εξάμηνο δεν έχουν δείξει ποτέ τίποτα. Αντιμετωπίζει κανείς κάτι παρόμοιο; Α και όταν αγχώνομαι νιώθω το στομάχι μου κενό τρώω και είναι σαν να μην έχω φάει. Σκέφτομαι να πάω και σε ψυχολόγο γιατί μόνο με ψυχίατρο αισθάνομαι ότι δεν...