Παιρνω πρωτη φορά το Λαμικταλ για σταθεροποιητη ενω για χρονια παιρνω εφεξορ.
Εχει παρει καποιος; διαβαζω και τις παρενεργειες και τα ξεκινησα με πολυ δισταγμο.
Printable View
Παιρνω πρωτη φορά το Λαμικταλ για σταθεροποιητη ενω για χρονια παιρνω εφεξορ.
Εχει παρει καποιος; διαβαζω και τις παρενεργειες και τα ξεκινησα με πολυ δισταγμο.
Είσαι διπολικός και παίρνεις λαμικταλ? Το έχω πάρει αλλά δεν με έπιασε. Το εφφεξορ με έπιανε.
Υποτροπιαζουσα καταθλιψη εχω...(χωρις να εχουμε αποκλείσει τη διπολική)
Απλα παιρνω τα εφεξορ κι αυτα δε με πιανουν κ τελειως πλεον
αν έχεις όντως διπολική τότε υπάρχει πιθανότητα το λαμικτάλ να σε βοηθήσει αλλά αν έχεις και συμπτώματα αγχώδης διαταραχής μαζί με κατάθλιψη τότε το εφεξόρ είναι καταλληλότερο. ή και τα δύο μαζί μπορεί να έχουν συνεργιστική δράση δεν είμαι σίγουρος.
Κανένας;;;
Παίρνω εφφεξορ συνδυαστικά με λαμικταλ και με έχει βοηθήσει πολύ έχοντας την ίδια διαταραχη με εσενα.Ειναι μια ήσυχη δύναμη ελαφρύ εμένα δεν μου έβγαλε παρενέργειες.Ευχομαι να σου κάτσει καλά.
Καλησπερα! Το παίρνω ενα μηνα και νιωθω πολυ καλα η αληθεια ειναι και χωρις παρενεργειες. Δε ξερω εχω τετοια ανακουφιση που ουτε εγω το πιστευω ακομα! Αυξανω βεβαια δοση ακομα..
Πάντα Πάνο έπαιρνες τετοιο συνδυασμό;;
Εμένα αυτο με προβληματιζει...γιατι παιρνω κι αλλο και δε με πιανει τοσο το αλλο πια...κ μη τυχον εχω διπολικη :(
Αντευχομαι να εισαι πολυ καλα κι εσυ κι όλοι μας Πανο!
Αυτό τον συνδυασμό τον παίρνω κοντά στους 6 μήνες παίρνω και μπριντελιξ και μένα δε με πιάνει τόσο το μπριντελιξ αλλά τουλάχιστον είναι σταθερός χωρίς εκρήξεις θυμού που είχα παλαιότερα.
Δεν εχω καταλάβει και εγώ να σου πω την αλήθεια αλλά έστρωσα με το λαμικταλ.Διπολικη δεν νομίζω καταθλιψη λέει ο γιατρός μου αρκετά σοβαρή.
brintellix-lamictal?